Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

El Barça busca la solució a l'impagament de Líbero amb els propietaris d'Spotify

Els dirigents de la multinacional invertiran en Barça Vision a través d'un fons d'inversió

El Barça busca la solució a l'impagament de Líbero amb els propietaris d'Spotify

El Barça busca la solució a l'impagament de Líbero amb els propietaris d'Spotify

04:43

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1719838920042/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L'impagament de Líbero és una de les principals lloses que arrossega el Barça a nivell econòmic i que li afecta al Fair Play financer. L'objectiu del club és poder operar amb normalitat al mercat de fitxatge si per això el club està enllestint una operació per redreçar aquesta situació. La junta directiva del Barcelona ha trobat un inversor alternatiu a l'impagament de Líbero: els propietaris d'Spotify.

La operació es farà a través d'un fons d'inversió americà i es tancarà en les properes setmanes. Fonts del club expliquen que, al tractar-se d'un impagament, el Barça s'ho pot anotar, a nivell comptable, a l'exercici econòmic 23/24, tot i que s'acabi de tancar en aquest exercici, el 24/25. D'altre banda, de cara al límit salarial que marca la Lliga, és imprescindible que el club tanqui amb beneficis l'exercici 23/24 i que la patronal aprovi el pla de viabilitat previst per les properes dues temporades.

El club ja va estudiar que NIKE entrés com a inversor, tal i com va explicar el Què t'hi Jugues! Finalment les negociacions han arribat a bon port amb els propietaris de Spotify i això permetrà al Barça ajustar el balanç econòmic i solucionar els problemes de Fair Play. D'altre banda, l'acord amb NIKE per la renovació de la samarreta encara trigarà més temps, pel que ja s'haurà de computar per l'exercici econòmic 24/25.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00