Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Carles Soria: "Les parelles dels futbolistes són gent que ho deixen tot i poques vegades ens posem en la seva pell"

Al 'Què t'hi jugues!' parlem amb Carles Soria, futbolista català del PAS Giannina de Grècia

Carles Soria: "Les parelles dels futbolistes són gent que ho deixen tot i poques vegades ens posem en la seva pell"

Carles Soria: "Les parelles dels futbolistes són gent que ho deixen tot i poques vegades ens posem en la seva pell"

05:02

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1719578269836/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Al 'Què t'hi jugues!' hem parlat amb Carles Soria, un futbolista català, de Calaf ,que ha estat pràcticament mitja vida a l'Espanyol, però que ara ha acabat la seva segona temporada al PAS Giannina de la Superlliga grega, on ho ha jugat pràcticament tot. Va jugar gairebé tot el futbol base a l'equip blanc-i-blau, incloent-hi tres anys al filial, i després va marxar un any a l'AEK Larnaca de Xipre per tornar l'any següent a l'Espanyol, abans de volar a l'Estoril Praia de Portugal.

"La Superlliga grega és una lliga molt dividida, amb cinc equips amb un nivell superlatiu i després estem la resta, que intentem lluitar per treure el cap", assegura Soria, que diu també que el nivell és molt elevat i molt competitiu.

Pel que fa a la vida a Grècia, el calafí explica que porta bé la distància perquè és un país uqe té moltes semblances amb Catalunya, sobretot quant al menjar i el clima. Adaptar-se al llenguatge i l'alfabet porta el seu temps, però creu Soria que quan marxes fora t'has d'adaptar al país on vas.

Sobre perquè va escollir Grècia i no un altre país, diu que "està clar que el que un intenta és portar de la mà el tema futbolístic i l'economic" i que Grècia i Portugal són lligues competitives, "on jugues contra equips que mai haguessis imaginat que jugaries".

Soria també ha parlat de la conciliació familiar, perquè ell és pare des de fa un mes i diu que ara es planteja "coses que abans, quan estava només amb la parella, no feia". Diu que ara s'ho ha de replantejar tot i buscar coses que comportin una estabilitat personal i familiar, però portant-ho de la mà d'allò futbolístic.

En aquest sentit, assegura el futbolista que poques vegades ens posem en el lloc de les parelles: "És gent que ho ha deixat tot i ha fet un acte de fe. Nosaltres ho portem vivim des del primer dia però és veritat que és complicat perquè saps que ho has de deixar tot". Diu Soria, però, que per sort la seva parella té la carrera de dentista i uns estudis i que això "és el més important, però és complicat deixar-ho tot, tot i que és un privilegi viure món i descobrir nous mons amb la teva parella i ara també amb la família".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00