Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Quatre partits a porta tancada pel Nàstic després dels incidents del partit contra el Màlaga

Al 'Què t'hi jugues!' parlem amb el director general del club tarragoní sobre les dures sancions imposades pel Jutge Disciplinari Únic de la RFEF

Quatre partits a porta tancada pel Nàstic després dels incidents del partit contra el Màlaga

Quatre partits a porta tancada pel Nàstic després dels incidents del partit contra el Màlaga

08:10

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1719490870662/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Nàstic de Tarragona haurà de jugar a porta tancada els primers quatre partits a casa de la temporada vinent, després que el Jutge Disciplinari Únic per a Competicions No Professionals de la RFEF hagi imposat quatre partits de tancament al Nou Estadi Costa Daurada pels incidents a la tornada de la final del play-off d'ascens a la Liga Hypermotion. A més, també sanciona el club amb més d'11.000 € i tres mesos de suspensió, cinc partits i 2.400 € pel jugador Nacho González, així com amb cinc partits i 3.600 € per David Concha.

Les sancions al club es divideixen en 9.000 € i el tancament de l'estadi durant quatre partits per l'especial i greu alteració del correcte desenvolupament del partit, 1000 € pel llançament de les pilotes durant la pròrroga, 602 € pel llançament d'objectes des de la grada i la seva reincidència i 602 € més pel llançament de petards i bengales.

Pel que fa a les sancions als jugadors, la de Nacho González queda desglossada en tres mesos de suspensió per agressió contra els àrbitres (segons l'acta, consistent en colpejar un linier amb el dit a un costat), dos partits per no marxar a vestidors després de ser expulsat, dos més per protestes als àrbitres una vegada expulsat i un partit per la doble groga, cosa que en total suma cinc partits i 2.400 € de multa.

Quant a la de David Concha, són sis partits per cridar i gesticular dirigint-se a un dels assistents amb insults i ofenses verbals, quatre partits per actitud violenta i buidar una ampolla sobre d'un dels assistents i dos més per no marxar a vestidors, així que queda en dotze partits i 3.600 €.

Al 'Què t'hi jugues!' hem parlat amb el director general del club tarragoní, Lluís Fàbregas, que ha qualificat la sanció d'"injusta, desproporcionada i, sense dubte, no merescuda." Diu Fàbregas que el Jutge Disciplinari Únic s'ha basat només en l'acta de l'àrbitre, però que hi ha un informe dels Mossos d'Esquadra que fa referència a l'abans, el durant i el després del partit.

Entén Fàbregas que aquest informe està elaborat per un òrgan independent que fa una descripció dels fets que desmenteix les afirmacions que fa l'àrbitre respecte a les actuacions del club. A més, també ha confirmat que el club està preparant una demanda per poder anar a la justícia per tal que els fets "s'hagin de valorar d'una forma totalment imparcial".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00