Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Jordi Roura: "Pere Romeu és una persona amb caràcter i sap molt bé què vol"

Al 'Què t'hi jugues!' comentem els inicis del nou entrenador del Barça femení amb la persona que el va portar al club

Jordi Roura: "Pere Romeu és una persona amb caràcter i sap molt bé què vol"

Jordi Roura: "Pere Romeu és una persona amb caràcter i sap molt bé què vol"

07:06

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1719315548300/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El nou entrenador del Barça fins al 2026 coneix molt bé l'equip que entrenarà aquesta temporada vinent. Així ho acrediten els tres anys que portava dins l'staff de Giráldez fins al seu relleu com a primer entrenador. El seu repte, intentar igualar el pòquer històric amb què el Barça va tancar la seva temporada més exitosa de la història. Però, per conèixer-lo més a fons, parlem amb Jordi Roura, el seu descobridor.

Des dels seus inicis com a entrenador a les categories formatives, Roura apunta Romeu com a "molt treballador, molt estudiós i molt detallista". El treball portat al detall que el fa una "persona extraordinària, molt amable, i amb una relació boníssima amb tots els estaments del club."

L'exentrenador del Barça assegura que la seva amabilitat no s'ha de confondre amb una persona mal·leable: "Ell és una persona amb caràcter, sap molt bé el que vol. Entén molt bé la dinàmica de treball que tenim al club."

Roura va descobrir Pere Romeu quan entrenava un equip infantil de l'Hospitalet, on va veure que jugaven molt bé a futbol, fins al punt que creia que "podia ser perfectament un equip del Barça". Va ser llavors quan li van proposar incorporar-se al cos tècnic del Barça, i ell va acceptar perquè "sempre ha tingut clar que volia dedicar-se a això, estima molt aquesta professió."

Pere Romeu va començar al club com a segon entrenador, però diu qui el va portar al club que n'era conscient que si hi havia l'opció de convertir-lo en entrenador el posarien, perquè "era qüestió de les oportunitats que hi havia en aquell moment". Afegeix també Roura que en aquells moments era una "opció claríssima perquè agafés un equip com a primer entrenador".

Sobre Fermín López, té clar Roura que arribar com ha arribat fins a debutar amb la selecció és molt difícil, però que en el seu cas té doble valor. "És un nano que ha patit i que li ha costat molt. Té molt de caràcter, és molt intel·ligent, i ha demostrat tota la qualitat que jo pensava que tenia", explica l'exdirector de futbol formatiu de la Masia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00