Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Espanya està marcant el ritme d'aquesta Eurocopa, té permís per somiar en gran"

Al Què t’hi jugues! hem connectat amb Berlín per analitzar el post partit de la selecció espanyola contra Albània

El post partit d’Espanya, classificada com a primera de grup i candidata al títol

El post partit d’Espanya, classificada com a primera de grup i candidata al títol

18:57

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1719316237576/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Ahir al vespre Espanya va superar Albània per 0 a 1 i va presentar la ferma candidatura al títol després de la classificació com a primera de grup, sense encaixar cap gol i demostrant un gran joc futbolístic.

Adrià Albets ha remarcat la solidesa del grup en tots els partits, fins i tot quan hi ha rotacions massives a l’onze titular: “La selecció espanyola està intractable. El que crida més l’atenció és que, jugui qui jugui, demostra que Espanya és un equip sòlid amb un joc futbolístic molt alt. Luis de la Fuente va fer 10 canvis a l’onze, només va repetir Laporte. Del Barça només va descansar Pedri. Va ser titular Ferran, que va ser escollit millor jugador del partit. Fermín i Lamine van entrar a la segona part. Respecte a Ferran, que està a 3 gols d’entrar al ‘top 10’ històric i ahir va empatar Zarra com a golejador amb 20 gols amb la selecció espanyola, “tinc la sensació que Ferran juga alliberat amb Espanya, no li pesa tant la samarreta”.

“A més, hi ha un gran mèrit de Luis de la Fuente que és que ha aconseguit que tots se sentin partícips i importants. L’únic que no ha debutat en aquesta Eurocopa és Remiro. De la Fuente parla poc amb els jugadors, però quan hi parla els hi diu coses importants. Els jugadors creuen molt en ell i s’ha format aquesta sensació de família”, afegeix l’Adrià.

Jordi Martí ha parlat de la candidatura d’Espanya per guanyar l’Eurocopa: “Espanya està marcant el ritme d’aquesta Eurocopa. Aquest tàndem Rodri - Fabián està donant un rendiment molt alt i això és una sorpresa per tots. En la foto que ens surt avui, Espanya té permís per somiar en gran”.

Lluís Flaquer ha recalcat la diferència de la selecció espanyola respecte a les altres seleccions amb gran nom: “Espanya tenia unes expectatives que ha superat, i això no ha passat amb altres seleccions. Alemanya ha tingut moments de gran futbol, però no amb la mateixa continuïtat. França i Anglaterra, per nom, haurien de jugar molt millor de com ho estan fent. Són seleccions que semblaven estar un esglaó per sobre, però veus jugar la selecció espanyola amb el convenciment i la unió de grup que ho fan i l’has de tenir en compte. També cal veure a Espanya en un escenari de dificultat. Fins ara tot li ha anat rodó i, amb una selecció tan jove, caldrà veure qui és capaç d'assumir el lideratge per tirar de l’equip”.

En Bruno Alemany ha puntualitzat la importància del partit contra Albània: “El partit d’ahir és bastant més important del que pugui semblar, perquè tenies un grup molt clar d’onze titulars i ahir s’afegeixen jugadors com Grimaldo, Dani Olmo i Ferran, que van estar a un nivell per ser titulars”. A més, ha destacat una qüestió important que està marcant la diferència: “Físicament Espanya està per sobre de les importants que lluiten pel títol. Contra Itàlia, més enllà de joc, va haver-hi trams en què Espanya va posar una marxa més a la qual la selecció italiana va ser incapaç d’arribar”.

Després de les declaracions de Fermín, que afirma que està esperant la llista dels Jocs Olímpics, en Jordi Martí veu complicada la gestió de dies si Espanya arriba lluny a l’Eurocopa: “Si l’Eurocopa acaba el 14 de juliol i els Jocs Olímpics acaben el 24, només queden 10 dies de marge i Fermín té dret als seus dies de descans. És més, el Barça al 9 d’agost ja portarà un mes entrenant. Veig molt complicat com es pot encaixar una estada llarga de la selecció espanyola a l’Eurocopa amb els Jocs Olímpics”.

El rival d’Espanya depèn de la combinació de tercers classificats. “És gairebé impossible que siguin Hongria (tercera del grup A) ni la tercera del grup D (ni Països Baixos ni Àustria). Les opcions més importants és que sigui el tercer classificat del grup de Portugal (podria ser República Txeca, Turquia o Geòrgia) o el grup de Bèlgica, on hi ha un quàdruple empat a falta de l’última jornada”, conclou en Bruno.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00