Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Política

Els signants del manifest intern d'ERC demanen "nous lideratges" al capdavant del partit

Alba Camps, exdiputada dels republicans i membre del secretariat nacional, considera que al partit ha d'aprofitar el talent que hi ha entre la militància

Entrevista a Alba Camps (ERC), a l'Aquí Catalunya

Entrevista a Alba Camps (ERC), a l'Aquí Catalunya

08:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1718610186117/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Uns 300 militants d'Esquerra Republicana, alguns de pes, com la vicepresidenta Vilagrà i diversos consellers com Roger Torrent, Ester Capella, David Mascort, Meritxell Serret i Manel Balcells. També hi són Sergi Sabrià (mà dreta de Pere Aragonès al govern), Teresa Jordà, Ernest Maragall, Joan Puigcercós i Ernest Benach han signat un manifest on es demana pública i explícitament la renovació de la cúpula del partit.

Alba Camps, exdiputada dels republicans i membre del secretariat nacional ha explicat en una entrevista a l'Aquí Catalunya que els signants del manifest demanen "nous lideratges" al partit i aprofitar "el gran coneixement, experiència i idees innovadores que tenen militants del partit", qui, ha volgut deixar clar Camps, tenen "un gran talent".

Camps, una de les signants del manifest, ha destacat que "ERC és un partit que té molta diversitat, una diversitat que ha d'estar representada i tenir tots els espais per poder opinar i decidir". Aquesta resposta l'ha donat després de ser preguntada pel debat intern a la federació de Barcelona per decidir si els republicans acaben entrant, o no, a formar part del govern de Jaume Collboni.

Tot i que el manifest i les declaracions de l'exdiputada van en una direcció clara, és a dir, renovació i canvis en la cúpula del partit, ara hi ha Marta Rovira i fins fa uns dies també hi havia Oriol Junqueres (que vol tornar a ser-hi), Camps ha volgut deixar clar que el debat "no va de persones, volem parlar de projecte".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00