Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Política

Forcadell: "Els fiscals estan mentint contínuament"

L'expresidenta del Parlament considera que l'estat, aprovant la llei d'Amnistia, ha reconegut "la causa general contra l'independentisme

Entrevista a Carme Forcadell, expresidenta del Parlament de Catalunya, a l'Aquí Catalunya

Entrevista a Carme Forcadell, expresidenta del Parlament de Catalunya, a l'Aquí Catalunya

23:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1718261822323/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L'expresidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, ha estat molt contundent contra els fiscals que volen torpedinar l'aplicació de la Llei d'Amnistia en una entrevista a l'Aquí Catalunya. Forcadell ha explicat que "qualsevol ciutadà d'aquest país sap que cap de les persones encausades pel procés s'han embutxacat diners, en canvi, els fiscals diuen que sí, que s'han enriquit, això és una mentida, estan mentint contínuament". En aquest sentit, l'expresidenta del Parlament ha acusat els fiscals de "no acceptar les regles del joc ni la democràcia".

Carme Forcadell ha celebrat l'aprovació de l'amnistia i l'ha etiquetat de "victòria". L'expresidenta del Parlament ha explicat que l'aprovació de la llei "fa que l'Estat espanyol reconegui que s'ha equivocat i que va haver-hi una causa general contra l'independentisme".

Carme Forcadell no només va estar al capdavant del Parlament durant la declaració d'independència, també va liderar, durant les manifestacions més importants del procés, l'Assemblea Nacional Catalana. Aquestes últimes setmanes l'entitat s'ha vist immersa en un procés per elegir el nou president, finalment, l'escollit ha estat Lluís Llach. Forcadell ha admès que el cantautor i exdiputat de Junts pel Sí "tenia moltes ganes de ser president. L'equip és el més important i s'ha envoltat d'un bon equip".

L'expresidenta de l'entitat també ha recomanat a Lluís Llach que comenci un diàleg social amb partits i col·lectius socials.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00