Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Política

Javi López defensa que el jutge del cas Begoña vol interferir en la campanya electoral perquè els resultats pel PSOE no siguin bons

El candidat del PSC a les eleccions europees considera que el PSC hauria de poder presidir el Parlament de Catalunya

Javi López, candidat del PSC a les eleccions europees, a l'Aquí Catalunya

Javi López, candidat del PSC a les eleccions europees, a l'Aquí Catalunya

26:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1717746240238/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El candidat del PSC a les eleccions europees, Javi López, ha defensat en una entrevista al programa Aquí Catalunya que el jutge del cas Begoña "vol interferir" en la campanya electoral perquè els resultats pel Partit Socialista no siguin bons. López ha estat molt crític amb el jutge Peinado i ha argumentat que els jutges s'haurien de caracteritzar per la seva voluntat de no tenir protagonisme públic i que aquest jutge, en concret, busca tot el contrari.

El PSC vol presidir el Parlament de Catalunya

El candidat del PSC a les europees i home fort dins la cúpula socialista a Catalunya ha defensat que "és una possibilitat que els socialistes presideixin la mesa del Parlament a partir de diumenge". "El paper que juga la mesa del parlament és la representativitat i els resultats van donar la pèrdua de la majoria nacionalista o independentista, després de 40 anys, i per primer cop una clara victòria socialista", ha conclòs.

Eleccions de diumenge

Des de l'inici de la campanya electoral tant el Partit Popular com el partit socialista han marcat els comicis de diumenge com un plebiscit entre Sánchez i Feijóo. En aquesta línia López ha explicat que "el Partit Popular espera que diumenge hi hagi una aclaparadora del PP i això no serà així, depèn del resultat el qui pot patir una veritable moció de censura és Núñez Feijóo".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00