Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Xavi ha tingut un desenllaç poc a l'alçada del que és Xavi al Barça"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la situació del Barça i la prèvia de la final de la Champions amb Joan Poquí i Ivan San Antonio

"Xavi ha tingut un desenllaç poc a l'alçada del que és Xavi al Barça"

"Xavi ha tingut un desenllaç poc a l'alçada del que és Xavi al Barça"

22:36

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1717156051459/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El FC Barcelona ja ha acabat la temporada, i alguns jugadors estan de vacances i altres preparant-se per disputar l'Eurocopa amb les seves seleccions. Fa just una setmana es va fer oficial que Joan Laporta havia destituït a Xavi Hernández com a entrenador del FC Barcelona i aquesta setmana s'ha fet oficial que el nou tècnic blaugrana serà l'alemany Hansi Flick. I tot això, amb la prèvia de la final de la Champions League entre el Real Madrid i el Borussia Dortmund que es disputarà demà a l'estadi de Wembley.

"Jo no descarto que el Madrid pateixi, però és favorit", ha analitzat Bruno Alemany al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya sobre la final de la Champions League que disputarà el Real Madrid i el Borussia Dortmund. A més, Alemany també ha volgut destacar un nom propi i una de les grans armes que té de cara a la final de demà el conjunt alemany: "amb la velocitat de Karim Adeyemi hi ha possibilitat de fer-li mal al Madrid".

Al 'Què t'hi Jugues!' també hem analitzat la situació actual al FC Barcelona, després de la sortida de Xavi Hernández i l'arribada de Hansi Flick a la banqueta blaugrana. "Estic expectant", ha destacat Joan Poquí als micròfons de SER Catalunya, qui ha detallat: "només desitjo que no tingui el mateix tracte que va tenir el seu dia, per exemple, Bobby Robson". A més, Poquí ha deixat clar: "ja sento algunes veus que dubten de si Flick és o no ADN Barça, jo espero que no arribi amb aquesta llufa del debat de l'estil permanentment".

Encara sobre Hansi Flick, Ivan San Antonio ha dit que espera que "a Flick no el fiscalitzin com han fiscalitzat a Xavi a cada roda de premsa, a cada cosa que ha fet, a cada moviment, a cada posició tàctica... espero que el deixin treballar, tant des de dins com des de fora". I encara sobre això, també ha deixat clar al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya: "se li ha de deixar treballar. Els entrenadors si han de morir, ho han de fer amb les seves idees".

Joan Poquí també ha volgut deixar clar: "s'ha de tenir un respecte per a Hansi Flick, al final li va marxar vuit gols al Barça i ha guanyat sis títols, cosa que només dos entrenadors han aconseguit al llarg de la història, Flick i Pep Guardiola". I finalment, Poquí ha reflexionat al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya: "Xavi ha tingut un desenllaç poc a l'alçada del que és Xavi al Barça".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00