Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Arriba la primera edició del MICFootfem: "volem potenciar el futbol femení i que creixin noves referents"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb Marta Blabia, responsable de la primera edició del MIC Footfem

Arriba la primera edició del MICFootfem: "volem potenciar el futbol femení i que creixin noves referents"

Arriba la primera edició del MICFootfem: "volem potenciar el futbol femení i que creixin noves referents"

02:57

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1717156304048/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest cap de setmana es disputarà la primera edició del MICFootfem, que comptarà amb la presència de 38 equips femenins que competiran al llarg de tot el cap de setmana a Vic, la capital d'Osona. El FC Barcelona, el Girona FC i el RCD Espanyol són alguns dels clubs que competiran en aquesta primera edició del MIC format íntegrament per equips femenins.

El torneig es dividirà en tres categories, benjamí, aleví i infantil, i els partits es disputaran a dos camps diferents: a les instal·lacions esportives municipals i al camp de l'OAR Vic. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Marta Blabia, responsable d'aquesta primera edició del MIC Footfem que es jugarà aquest mateix cap de setmana.

"És un projecte que agafem amb moltes ganes", ha destacat Marta Blabia als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, qui ha continuat: "des del MIC sempre hem tingut categoria femenina, però aquest any per primera vegada hem decidit llançar-nos una mica a la piscina i fer una edició íntegrament amb equips femenins".

A més, Marta Blabia ha destacat que comptaran amb "equips potents que estan apostant molt pel futbol base femení" i ha reflexionat a SER Catalunya: "tenim la intenció de veure-les créixer. Mirant edicions enrere hi ha jugadores com Marta Torrejón o Clàudia Pina que han participat en edicions anteriors del MIC. La intenció és potenciar el futbol femení i que creixin noves referents".

I finalment, Marta Blabia, responsable de la primera edició del MIC Footfem, ha reflexionat, sobre la situació que viu actualment el futbol femení a Catalunya: "any rere any el nivell està pujant molt, s'estan creant noves categories i divisions i fa que sigui més fàcil apostar per aquests projectes, perquè darrere ja hi ha molta feina feta".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00