Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Els models d'èxit al futbol modern són: fil conductor, estabilitat i tots a una. Ara el Barça no ho té"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la temporada del Barça, la sortida de Xavi i l'arribada de Hansi Flick amb el trident Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Juliana Garcia

"Els models d'èxit al futbol modern són: fil conductor, estabilitat i tots a una. Ara el Barça no ho té"

"Els models d'èxit al futbol modern són: fil conductor, estabilitat i tots a una. Ara el Barça no ho té"

47:05

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1716815435224/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El FC Barcelona ja ha posat el punt final a la temporada. Ho ha fet amb una victòria al Sánchez Pizjuán contra el Sevilla (1-2) amb gols de Lewandowski i Fermín López, però ha tancat la temporada sense cap títol, ja que el conjunt blaugrana no ha guanyat ni Lliga, ni Copa del Rei, ni tampoc la Champions League. S'ha tancat una temporada, doncs, i s'ha tancat també l'etapa de Xavi Hernández com a entrenador del FC Barcelona, i en els propers dies començarà l'etapa de Hansi Flick. Avui al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat tot plegat, com cada dilluns, amb el trident Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Juliana Garcia.

Un cop tancada l'etapa de Xavi Hernández com a entrenador del FC Barcelona, el trident del 'Què t'hi Jugues!' li ha posat nota a la trajectòria de Xavi com a tècnic blaugrana. "Hi ha coses molt a millorar, aquest any ni jocs ni resultats t'avalen. Em falla una mica la figura de Xavi, el no haver-se fet valer com a llegenda del Barça que és. Li poso un aprovat", ha analitzat Jofre Mateu a SER Catalunya, i Juliana Garcia ha afegit: "jo també li posaria un aprovat. Si mires la primera temporada potser tendiríem a notable, però l'última és de suspès o aprovat justet. Crec que, a part de la pròpia gestió interna i de vestuari, crec que a nivell de joc hem anat enrere o almenys no hem avançat, aquesta temporada".

Encara sobre la nota que li posa el trident del 'Què t'hi Jugues!' a l'etapa de Xavi Hernández com a entrenador del FC Barcelona, Àlex Delmàs ha opinat: "jo li posaria un bé. Si la tendència hagués estat al revés, segur que li posaríem un bé o fins i tot un notable. L'equip està millor que quan va arribar Xavi, el club està millor, i hem de ser ambiciosos, això és cert, però hem de veure que també hi ha hagut coses bones, més enllà de la Lliga".

Per altra banda, Jofre Mateu ha destacat que "el Barça és un equip que se'l pot explotar més" i ha analitzat que el Barça "no està tan lluny del de la temporada passada, però el joc realment ha anat enrere". Sobre la situació que ha viscut Xavi Hernández aquestes últimes setmanes, Delmàs ha opinat: "les formes em semblen, no només millorables, bastant més. I més amb una persona com Xavi. Tots els models d'èxit en el futbol modern són: fil conductor, estabilitat i tots a una, ara mateix el Barça no ho té, i és el primer que ha de fer".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00