Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Xavi Hernández: "Marxo amb la consciència tranquil·la. Laporta m'ha explicat els motius i només em queda respectar-ho"

Escoltem per primera vegada les paraules del tècnic blaugrana després que ahir es fes oficial que no continuarà com a entrenador del Barça la temporada vinent

Xavi Hernández: "Marxo amb la consciència tranquil·la. Laporta m'ha explicat els motius i només em queda respectar-ho"

Xavi Hernández: "Marxo amb la consciència tranquil·la. Laporta m'ha explicat els motius i només em queda respectar-ho"

58:04

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1716638887814/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Ja és oficial des d'ahir al migdia que Xavi Hernández no continuarà com a entrenador del FC Barcelona la temporada vinent. Ho va anunciar el club blaugrana en un comunicat oficial després de la trobada que es va produir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en la qual el president del Barça Joan Laporta li va comunicar a Xavi Hernández que no seria l'entrenador del Barça la temporada vinent. Avui, hem pogut escoltar a Xavi Hernández per primera vegada des d'aquest anunci; el tècnic de Terrassa ha parlat en la roda de premsa prèvia al partit que disputarà el Barça demà contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán i que tancarà la temporada i l'etapa de Xavi Hernández com a entrenador blaugrana.

"No ha estat una etapa fàcil i senzilla per la situació que viu el club actualment", ha afirmat Xavi Hernández en roda de premsa, qui ha detallat: "marxo amb la consciència tranquil·la de que ho hem donat tot, hem intentat sempre ser homes de club. En general, estic content perquè penso que s'ha fet una bona feina. L'aprenentatge és tremendo, només puc estar agraït al club i ara toca acabar demà de la millor manera possible".

Preguntat per si se sent disgustat i/o molest per les formes, Xavi Hernández ha deixat clar: "simplement ahir vam estar amb el president, ell va transmetre les seves raons de per què ell creu que el club necessita un canvi de rumb i només em queda respectar-ho perquè ell és qui decideix totes les coses al club". A més, el tècnic de Terrassa ha afirmat que "seguia motivat, il·lusionat i creia amb aquesta plantilla", però ha deixat clar: "són decisions que pren el club, a mi no em queda més que respectar-ho, intentar entendre-ho i res més".

En roda de premsa Xavi Hernández ha deixat clar: "per la liquidació del meu contracte no hi haurà cap problema. El que vaig dir, així serà". I ha enviat un missatge d'agraïment: "marxo agraït al president i als dirigents. No he tingut cap problema amb els dirigents. Sóc un home de consens, d'equip i de club per sobre de tot. He mirat pel club, m'he adaptat a totes les circumstàncies adverses que tenim al club i no he tingut problema. El president em va donar les seves raons i no em queda una altra que acceptar-la perquè és el que pren les decisions".

"Amb els futbolistes hem estat honestos", ha detallat Xavi Hernández sobre què els hi ha comunicat als jugadors, i ha continuat: "els hi he explicat la realitat, els motius del president, el que ha acabat desencadenant la meva destitució i sempre intento ser molt honest i molt honrat amb els futbolistes. Crec que han de saber la realitat. Ha anat bé, la reacció dels futbolistes ha estat espectacular, he rebut un suport total i ha estat meravellós. Em quedo amb això per sobre de tot".

"Aquest any no hem competit de la millor manera possible", ha opinat Xavi Hernández en un exercici d'autocrítica, qui ha continuat: "hem fet un pas endavant en el joc, però no suficient per ser competitius i per guanyar títols". Tot i això, Xavi Hernández també ha destacat: "he hagut de prendre decisions molt importants. No em penedeixo de res, he estat molt honest. He intentat donar el màxim de mi. Crec que hem treballat amb molt honor i amor a aquest club. Sóc culer de per vida i ho seguiré sent".

De cara al futur, Xavi Hernández ha destacat: "ja vaig dir que si no seguia al club m'agafaria un descans, necessari, i a partir d'aquí escoltar i a veure què ens depara el futur. Un temps descansant el necessitem".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00