Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Política

Comín: "Si el PSC no facilita la investidura de Puigdemont, anirem a eleccions"

El candidat de Junts defensa la via dels dos estats per superar el conflicte entre Israel i Palestina, però crítica que Espanya no reconegui Kosovo

Entrevista a Toni Comín a l'Aquí Catalunya

31:36

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1716535163530/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L'exconseller de la Generalitat i candidat de Junts a les eleccions europees ha assegurat en una entrevista al programa Aquí Catalunya que si el Partit Socialista no facilita la investidura de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat tocarà repetir les eleccions. Una possible convocatòria electoral que Comín ha afirmat que no "preocupen gens ni mica al partit", però consideren que "no són bones ni necessàries pel país".

Toni Comín, qui va ser conseller del govern que va organitzar el referèndum de l'1 d'octubre, ara és el cap de cartell del partit de Carles Puigdemont per les eleccions europees del pròxim 9 de juny. Un dels debats més latents en aquest inici de campanya està essent, sens dubte, el conflicte entre Israel i Palestina. Sobre aquest tema, Comín ha defensat la via dels dos estats, però ha demanat al govern espanyol quin és el motiu que el porta a reconèixer a Palestina i no a Kosovo. "Per què Palestina i Kosovo no?" s'ha preguntat el cap de files de Junts.

Toni Comín ha admès durant l'entrevista amb en Pablo Tallón que té previst tornar a Catalunya el dia que ho faci Carles Puigdemont. "Amb el president sempre hem entès que el nostre retorn havia de ser conjunt, si ell torna per la investidura jo tornaré amb ell", ha conclòs Comín. Un Puigdemont que, per cert, ha etiquetat com a líder consolidat de l'independentisme. En aquesta línia, Toni Comín ha afirmat que "hem de continuar lluitant perquè Puigdemont sigui president".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00