Tot és ComèdiaTot és Comèdia
Ocio y cultura

Daniel J. Meyer: "La Gonyalons es posa en risc constantment"

El Teatre Akadèmia estrena 'Llegat' la nova obra del tàndem Daniel J. Meyer i Montse Rodríguez Clusella

ENTREVISTA. Llegat

ENTREVISTA. Llegat

16:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1716120374217/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Segueix el canal de La SER a WhatsApp
Trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Subscriu-te ara

Barcelona

La Clara (Àngels Gonyalons) s’ha venut la casa, ha comprat una autocaravana, hi ha fet pujar gairebé "a la força" el seu fill Oriol (Pau Oliver) i han començat un viatge sense data de retorn ple de música de carretera, però sobretot d’emocions. Destinació: tornar a estimar-se. "Tenen una relació corcada que amb els anys s'ha anat ennegrint", diu l'actor Pau Oliver al 'Tot És Comèdia'. Així comença ‘Llegat’, el nou espectacle del dramaturg Daniel J. Meyer i la directora Montse Rodríguez Clusella, el tàndem creatiu del fenomen A.K.A., que s'ha estrenat al Teatre Akadèmia de Barcelona.

Reconnectar

Quin és el detonant que fa que una executiva d'èxit i fortuna decideixi tallar amb la seva vida anterior i llençar-se a la carretera per viure el moment amb un fill de vint-i-pocs anys "insuportable, mimat, que no sap el que vol i viu de la visa de la mare"? Escriure aquí la resposta arruïnaria la funció. Tot driblant l'espòiler, Daniel J. Mayer diu a la mateixa entrevista: "sempre hi ha un moment de la vida per reconnectar amb les nostres mares quan ja ens hem fet grans. Però els personatges no ho fan des d'un lloc naïf. Assumeixen que cridar-se i no suportar-se també és estimar-se, de vegades".

La playlist

La música juga un paper important a 'Llegat': la cançó de Take That que canten plegats mare i fill, el medley discotequero que acompanya la transformació de l'autocaravana en tot un PortAventura o el ´'Xanadú' d'Olivia Newton John que ballen amb patins de quatre rodes. "Amb els patins vam començar fatal els assajos, i van haver unes quantes hòsties" diu en Pau Oliver. Un actor que ha ja havia coincidit amb Àngels Gonyalons en 'L'alegria que passa' de Dagoll Dagom: "tenim molta complicitat i aprenc moltíssim d'ella. M'impressiona tot el que ha fet durant la seva vida i, sobretot, em pregunto com pot ser que encara es sorprengui i s'emocioni". I Daniel J. Meyer afegeix: "L'Àngels té una cosa que gairebé ningú té: amb la seva experiència i edat es posa en risc constantment, es desafia a si mateixa".

El tercer

El tercer paper de 'Llegat' és el del Javi que interpreta Marc Pociello: el noi que acaba de conèixer l'Oriol amb el que han estat de festa i tenint relacions sexuals durant tres dies abans d'emprendre el viatge. Un personatge que triangularà entre una família que ha de tornar aprendre a estimar-se i crear nous records que els allunyin d'un passat d'odi. 'Llegat' es pot veure al Teatre Akadèmia de Barcelona fins el 2 juny.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00