Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Política

El PSC descarta l'opció de Puigdemont: "No l'investirem, això no passarà"

Entrevista a l'alcalde de Cornellà Antoni Balmón, que assegura que la ciutadania "ha dit a les urnes que vol passar pàgina"

Entrevista a Antonio Balmón, alcalde de Cornellà (PSC)

Entrevista a Antonio Balmón, alcalde de Cornellà (PSC)

04:56

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715583964358/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Ressaca electoral i els partits paeixen els resultats d'ahir a les urnes que van deixar els socialistes com a vencedors. Als micròfons de l'Aquí Catalunya els ha valorat Antoni Balmón, un dels dirigents històrics del PSC i alcalde de Cornellà, que ha descartat taxativament l'opció plantejada per Carles Puigdemont, que és que el PSC l'investeixi a canvi que Junts garanteixi l'estabilitat del govern Sánchez. Sobre el líder de Junts, ha afegit que estaria bé que fes un pas al costat, "tal com va dir en campanya". Balmón ha insistit en aquesta entrevista que la ciutadania "ha parlat", i que el que volen és diàleg, "i l'únic partit que ho ha predicat des del principi ha estat el PSC". Convençut, afirma que la població "vol passar pàgina" del procés.

Victòria sòlida del PSC de Salvador Illa, daltabaix independentista i la dreta, més forta. Els socialistes tenen opcions de tornar a governar Catalunya 14 anys després. Per primer cop a la història guanyen en vots i en escons. L'independentisme cau de 74 a 61 diputats, per sota de la majoria absoluta, Cs (que fa només 7 anys va guanyar les eleccions) desapareix i queda per sota del PACMA... I la dreta i l'extrema dreta es musculen. Aritmèticament dóna la suma d'un govern d'esquerres amb el PSC, Esquerra i els comuns. Els republicans tenen la clau, però després de la revolcada a les urnes diuen que volen quedar-se a l'oposició.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00