Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol | Deportes

"La situació del Barça és molt complexa, però hi ha on agafar-se: a la Masia"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem l'actualitat esportiva, com cada divendres, amb Joan Poquí i Ivan San Antonio

"La situació del Barça és molt complexa, però hi ha on agafar-se: a la Masia"

"La situació del Barça és molt complexa, però hi ha on agafar-se: a la Masia"

31:03

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715342278422/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest cap de setmana el FC Barcelona no jugarà partit de Lliga, ho farà dilluns quan rebrà a la Real Societat a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, a Montjuïc. Així doncs, el conjunt de Xavi Hernández estarà molt pendent del que faci el Girona FC, que aquesta nit juga a Vitoria, al camp de l'Alavés. Ara mateix els de Míchel Sánchez són segons a la Lliga amb 74 punts, un més que el conjunt blaugrana i, per tant, aquestes últimes quatre jornades de Lliga seran decisives per veure qui acaba segon a la Lliga i qui juga, per tant, la Supercopa d'Espanya la temporada vinent. Avui al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat tot plegat, com cada divendres, amb els periodistes Joan Poquí i Ivan San Antonio.

Una de les grans notícies de la setmana en clau blaugrana ha estat la renovació del jove central Pau Cubarsí, que ahir va signar la seva renovació amb el conjunt blaugrana fins al juny del 2027 i tindrà una clàusula de rescissió de 500 milions d'euros. "És una notícia fantàstica pel Barça, és un jugador que no ha de marxar del club", ha deixat clar Joan Poquí als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya.

Encara sobre aquesta renovació, Ivan San Antonio ha destacat el paper dels joves de La Masia i la importància d'apostar-hi. "La situació del Barça és molt complexa, però com a mínim hi ha on agafar-se, segurament molt més per necessitat que per convicció, que és al futbol base", ha afirmat San Antonio a SER Catalunya, qui ha continuat: "no és tan senzill que Xavi aposti per a Cubarsí i el posi tants partits seguits, o que Lamine tingui tant protagonisme o haver apostat per Fermín. S'ha d'intentar donar-li el valor que té".

I encara sobre Pau Cubarsí, Joan Poquí ha deixat una reflexió al 'Què t'hi Jugues!': "el que hauria de fer el Barça és enviar un temps a Cubarsí al filial. Hi ha la sensació, i em consta que és una sensació defensada per un sector del club, que els jugadors necessiten una fase d'adaptació al futbol adult amb un pas pel filial del Barça. Si no es dona aquest pas, si no hi ha una maduració al filial, t'arrisques a que un jugador es cremi abans d'hora, es lesioni massa o no aguanti l'estrès competitiu".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00