Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

El Barça li comunica a la UEFA que jugarà a Montjuïc i al Camp Nou

La UEFA ja sap que el club blaugrana tindrà dos estadis per aquesta propera temporada. El Girona ha demanat un temps per acabar de decidir si jugarà a Montilivi o canviarà d'estadi

El Barça li comunica a la UEFA que jugarà a Montjuïc i al Camp Nou

El Barça li comunica a la UEFA que jugarà a Montjuïc i al Camp Nou

02:02

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715170749714/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Ja és oficial. El Barça ja li ha comunicat a la UEFA que durant aquesta propera temporada utilitzarà dos estadis: Montjuïc i el Camp Nou. Tal i com va decidir la junta directiva presidida per Joan Laporta, el club blaugrana tornarà al seu estadi durant la temporada 2024-25, bàsicament per pal·liar el descens d'ingressos que ha provocat i que seguirà provocant durant uns mesos més l'exili a la muntanya màgia de Montjuïc.

Segons ha pogut saber el 'Què t'hi Jugues', el Barça ja ha fet arribar a la UEFA que la propera Champions League la disputarà a l'estadi Olímpic Lluís Companys i, posteriorment, en un Camp Nou que tindrà llestes dues graderies, que podrà albergar uns 60.000 espectadors i que encara estarà completament descobert. La UEFA, per part seva, ha donat l'OK al club blaugrana.

Pel que fa el Girona, els blanc-i-vermells han demanat un temps als organtizadors de les competicions europees per acabar de perfilar en quin estadi disputarà la Champions League de la propera temporada. El president del club gironí, Deflí Geli, ja va reconèixer que la intenció del club català és mantenir Montilivi com el seu estadi local per a totes les competicions, però la UEFA no li permet l'ús de les graderies supletòries ara instal·lades.

La UEFA s'havia posat com a temps límit el mes d'abril per a que els clubs li comuniquessin els seus estadis locals. Però, finalment ha acceptat la petició de diversos clubs, entre ells el Girona, per allargar aquest termini a finals de maig.

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

Adrià Soldevila

Adrià Soldevila

Redactor de Deportes de SER Catalunya. Cubriendo la información del FC Barcelona desde 2014. Es autor...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00