Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Jana Fernández: "Som conscients que no vam jugar bé, però demostrarem que hem de ser finalistes i el Chelsea no"

La jugadora del Barça atén al 'Que t'hi Jugues' a les portes de jugar-se la tornada de les semifinals de la Champions

Jana Fernandez: “Som conscients que no vam jugar bé, però demostrarem que hem de ser finalistes i el Chelsea no”

Jana Fernandez: “Som conscients que no vam jugar bé, però demostrarem que hem de ser finalistes i el Chelsea no”

16:34

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1714047025758/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça femení es juga bona part de la temporada aquest cap de setmana a la tornada de les semifinals de la Champions contra el Chelsea on haurà de remuntar el 0-1 de l'anada. "Tenim molta confiança de nosaltres, som conscients que no vam jugar un bon partit, però els culers no han de tenir cap dubte que anirem a per totes", ha dit Jana Fernández al #QTJ!. "Per sort tenim uns altres 90 minuts per demostrar que hem de ser finalistes, depèn de nosaltres, però sabem que serà un partit dur. Tenen estratègies per intentar que no trobem el nostre joc, es permeten i és el principal problema".

La defensa del Barça encadena dues temporades marcades per les lesions, l'anterior per un trencament de lligaments del genoll i aquesta per lesions musculars. Contra el Levante las Planas va completar els primers 90 minuts de la temporada. "Portava molt de temps imaginant aquest moment de tornar als terrenys de joc. Ha sigut una temporada difícil per mi. Ara toca gaudir dels minuts que se m'ofereixin", ha explicat. "He deixat que m'ajudin en l'aspecte psicològic, cosa que a vegades no li donem la suficient importància", ha afegit. La jugadora ha confessat que va tenir moments on volia "llançar la tovallola", però que "val la pena" tornar als terrenys de joc.

Persones importants de l'entorn de la Jana han volgut enviar-li un missatge en aquest tram final de temporada: el seu germà, Pau Fernández, el seu exentrenador al club de futbol de Sant Esteve de Sesrovires, Javier Bascuñana, i una excompanya d'equip a les inferiors del Barça, Jordina Colomer. "Ho hem viscut tot junts", "gràcies a ell estic aquí" o "amb la Bruna i ella érem les tres maries", han estat algunes de les seves reaccions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00