Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Deportes

Xavi Hernández complirà el seu contracte i continuarà al Barça fins al 2025

El tècnic blaugrana fa marxa enrere a la decisió anunciada fa unes quantes setmanes i continuarà dirigint el conjunt blaugrana

Xavi Hernandez coach (FC Barcelona) is pictured after the Champions League football match between FC Barcelona and Paris Saint Germain, at the Estadi Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, on April 16, 2024. Foto: Siu Wu (Photo by Siu Wu/picture alliance via Getty Images) / picture alliance

Barcelona

Xavi Hernández continuarà sent l'entrenador del FC Barcelona fins 2025. L'entrenador blaugrana, tot i que fa unes quantes setmanes va anunciar que deixaria el club a final d'aquesta temporada, s'ha replantejat la seva decisió i continuarà al capdavant de l'equip fins que acabi el seu contracte, el proper 30 de juny de 2025.

Ho confirmen fonts oficials del FC Barcelona a SER Catalunya des de la reunió que s'està fent al domicili del president del Barça, Joan Laporta. Amb ells també hi ha Deco, Rafa Yuste i Alejandro Echevarría, mà dreta del president del club blaugrana.

El passat 27 de gener, després de la derrota del Barça contra el Villarreal per 3-5, Xavi Hernández va anunciar en roda de premsa que no continuaria a la banqueta blaugrana una vegada acabés aquesta temporada. "Crec que la situació mereix un canvi de rumb i com a culer no puc permetre aquesta situació", va explicar l'egarenc davant els mitjans de comunicació.

Després d'aquest anunci a finals de gener, l'equip va millorar el joc i Xavi ho va justificar en haver fet públic el seu 'adéu' del Barça. Tot i això, el club blaugrana va caure eliminat als quarts de final de la Champions a mans del PSG i, després de perdre el Clàssic contra el Real Madrid, el Barça té pràcticament perduda la Lliga, ja que està a onze punts del conjunt blanc.

Santi Ovalle

Santi Ovalle

Redactor de la sección de deportes que sigue la información del Futbol Club Barcelona en la Cadena SER....

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00