Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Ramon Besa: "L'horitzó és intentar aguantar com sigui fins a tornar al Camp Nou"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem el futur a la banqueta del Barça amb el periodista d'El País

Ramon Besa: "L'horitzó és intentar aguantar com sigui fins a tornar al Camp Nou"

Ramon Besa: "L'horitzó és intentar aguantar com sigui fins a tornar al Camp Nou"

15:36

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713962790614/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Estan sent dies moguts al FC Barcelona. Després de l'eliminació a la Champions League a mans del PSG i de la derrota al Santiago Bernabéu contra el Real Madrid, que deixa el conjunt blaugrana pràcticament sense opcions a la Lliga, hi ha un gran meló: què passarà amb el futur a la banqueta del Barça. A més, el Clàssic encara porta cua per la polèmica arbitral i per les declaracions de Joan Laporta, president del FC Barcelona. Al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat tot plegat, com cada dimecres, amb el periodista Ramon Besa.

"Crec que el punt de partida és encertat, un president pot intentar explicar que si no es va guanyar al Santiago Bernabéu és perquè les decisions arbitrals que es van produir totes es van decantar en contra del Barça. Però d'aquí a justificar tota la temporada, aleshores em sembla de mal gust. No és conseqüent perquè l'any passat el Barça va guanyar la Lliga", ha reflexionat Ramon Besa als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya.

Encara sobre aquesta declaració de Joan Laporta després de la polèmica arbitral que hi va haver al Clàssic, Ramon Besa ha opinat: "crec que un president institucional ha de fer una intervenció com deu mana, no un vídeo a peu dret" i ha continuat, sobre això: "voler justificar tota la temporada amb els greuges arbitrals és un victimisme per a mi ranci".

Per altra banda, amb Ramon Besa també hem analitzat el futur a la banqueta del conjunt blaugrana: continuarà Xavi Hernández com a entrenador la temporada vinent o hi haurà un canvi de tècnic? "Si Xavi està disposta a fer front a aquest equip i ho explica bé, qui ho ha de tenir clar són els que manen, és a dir, la junta directiva", ha opinat Ramon Besa al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya.

I finalment, Besa ha reflexionat: "per a mi l'horitzó és intentar aguantar com sigui fins tornar al Camp Nou. Entenc que prendre una decisió estructural ara en aquest moment és complicat perquè no tens ni econòmicament ni esportivament les possibilitats de fer-ho i es tracta d'aguantar. La gent ha fet el cor fort i ha dit que hem d'aguantar com sigui fins novembre-desembre. Crec que difícilment es prendrà una mesura esportiva que provoqui més hipoteques fins que es torni al Camp Nou".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00