Sociedad

La importància de la prevenció en salut visual i auditiva

Amb Montse Soler, de Natural Optics

Entrevista a Montse Soler de Natural Optics a l'Empresaris de Ràdio Lleida.

Segueix el canal de la SER a WhatsApp
Hi trobaràs tota la informació, l'esport i l'entreteniment. L'actualitat del dia i les notícies d'última hora. Els millors videos i moments ede la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Subscriu-t'hi ara

La importància de la prevenció tant en salut visual com auditiva, amb la Montse Soler, de Natural Optics

19:03

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000055450/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Lleida

A l'espai "Empresaris" d'aquest dimecres parlem amb Montse Soler, de Natural Optics, de la importància de la prevenció en tot el que fa referència a la salut visual i també la salut auditiva i també de l'"excés d'informació" que reben moltes persones que fa que potser en alguns casos se saturin i es tinguin opinions poc encertades pel que fa a tractaments o ulleres adequades per als usuaris.

Fa deu mesos o menys que va obrir la nova ubicació de la botiga de Natural Optics que comanda la Montse Soler. Va traslladar-se d'Alcalde Porqueres a Prat de la Riba però amb més superfície, més personal i més prestacions. Amb la directora de l'establiment coneixem el balanç d'aquests primers mesos de funcionament i de les principals necessitats del mercat en òptica i audiologia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00