Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Joan Vilà: "No sé com acabarà tot, però crec que Xavi és el millor entrenador que pot tenir el Barça"

Truquem al pare futbolístic de Xavi Hernández per analitzar el futur a la banqueta blaugrana

Joan Vilà: "No sé com acabarà tot, però crec que Xavi és el millor entrenador que pot tenir el Barça"

Joan Vilà: "No sé com acabarà tot, però crec que Xavi és el millor entrenador que pot tenir el Barça"

12:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713962131165/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Una de les grans incògnites en aquest tram final de temporada és què passarà amb el futur a la banqueta del FC Barcelona: continuarà Xavi Hernández com a entrenador blaugrana la temporada vinent o canviarà el tècnic i vindrà un altre entrenador? Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem trucat al pare futbolístic de Xavi Hernández, una persona qui coneix molt bé l'entrenador del conjunt blaugrana, a Joan Vilà, per parlar de la situació de Xavi i del seu futur.

"En el seu moment Xavi Hernández va decidir que a final de temporada volia marxar, i crec que des de llavors s'ha produït una millora en l'equip, el rendiment i els resultats", ha reflexionat Joan Vilà als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, qui ha continuat: "no sé en aquests moments quina intenció té. Jo penso, i sempre he pensat, que Xavi és el millor entrenador que pot tenir el Barça, és qui millor coneix la casa, tot l'entorn i el què el soci vol de l'equip, que sempre ha volgut i que ens diferencia d'altres equips. No sé com acabarà tot això, però a mi m'agradaria que Xavi seguís sent l'entrenador del Barça".

Per altra banda, Joan Vilà també ha analitzat les opcions que pot tenir el FC Barcelona de cara a la temporada vinent: "crec que per exemple, el Manchester City o el Real Madrid tenen millor plantilla que el Barça. L'altra cosa és que l'aposta que ha fet Xavi pels nanos joves, en principi és de futur, però ja està sent de present, i té molt mèrit i hem de valorar-ho en la seva justa mida". I ha continuat, als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya: "crec que els nanos joves que pugen ens donaran molt en un proper futur, ja ens ho estan donant, però no és suficient com per competir pels títols importants".

A més el pare futbolístic de Xavi també ha destacat al 'Què t'hi Jugues!' la importància de l'ADN Barça: "la idea del futbol del Barça ha de ser una, molt clara. Una cosa és més o menys competir, que crec que ja ho podem fer, però quan es plantegen reptes importants com és guanyar títols, si realment és optar a tots els títols, perquè l'exigència del Barça és molt gran, evidentment tothom ha d'anar en la mateixa direcció".

I sobre el futur de Xavi, ha reflexionat. "Xavi coneix totes les interioritats, sap el que pensa, amb el que es troba, l'entorn que té i sap la realitat de tot. En alguns moments el joc ha estat suficient per competir, en alguns moments concrets per guanyar amb qui sigui, però aquesta consistència, equilibri i estabilitat que es necessita per estar davant de tot i per lluitar per tot, no hi és. I Xavi ho sap. És ell qui ha de decidir i qui sap la situació actual en la que es troba i si realment podrà millorar aquesta plantilla de cara l'any que ve".

Finalment, Joan Vilà ha enviat un consell a Xavi Hernández als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya: "a Xavi aquesta situació del club també afecta a l'estat d'ànim, en aquestes reaccions que en determinats moments té. Ell és temperamental i hauria de contenir-se una mica a la banqueta, perquè això no és bo per ell, per l'equip i pel club, però penso que tot això és conseqüència que l'entorn no és l'adequat per afrontar això amb tranquil·litat, amb tota la dificultat i exigència que comporta ser entrenador del Barça".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00