Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

El full de ruta del Barça amb el nou entrenador

Al 'Què t'hi Jugues!' expliquem detalls de què passarà amb el futur de Xavi Hernández

El full de ruta del Barça amb el nou entrenador

El full de ruta del Barça amb el nou entrenador

16:48

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713961950146/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça està pendent d'una reunió amb Xavi per determinar què passa amb l'entrenador. Fonts del club expliquen que va ser el tècnic qui va dir que marxava i ha de ser Xavi qui li expliqui a Laporta els motius pels quals ara es vol quedar. El Barça ha treballat aquests mesos en un futur sense l'egarenc a la banqueta.

Un dels objectius principals del club és quedar segons. La classificació per la Supercopa d'Espanya i batre el Girona són els nous objectius del Barça per aquesta temporada. A partir d'aquí, si Xavi diu clarament a Laporta que s'ho ha repensat haurà de respondre una pregunta: amb aquesta plantilla, pots competir per títols? Si la resposta és positiva, després haurà d'explicar quins motius l'han portat a canviar la seva opinió. A partir d'aquí l'estructura directiva del club decidirà el nom del nou entrenador.

Un cop es produeixi aquesta conversa, Laporta, amb el director esportiu Deco, el vicepresident Rafa Yuste i Alejandro Echevarría analitzaran quina és la millor opció. L'ideal seria fitxar Luis Enrique, però incorporar-lo ara és inaccessible. Feta la llista de pros i contres, els que tenen més possibilitats si Xavi no segueix són Hansi Flick i Rafa Márquez. Si Xavi continua es proposarà algun canvi de dinàmica o de peces a l'estructura del primer equip.

Planificació de la temporada vinent

La junta directiva del Barça, reunida avui, estudiarà les alternatives als diners de Líbero i la venda d'un percentatge de Bridgeburg, l'empresa que gestiona Barça Vision, Barça Studios i Barça Media. També s'estudiaran a la junta les alternatives per la samarreta (Nike i Puma). No es preveu que es prengui cap decisió definitiva sobre cap dels dos aspectes, però al club reconeixen que són dos motius imprescindibles per poder operar amb normalitat al mercat de fitxatges.

El club confia que els diners de la palanca de Barça Studios acabaran arribant. Si això passa, s'inscriurà els jugadors que encara no estan registrats a la Lliga de cara a la temporada vinent. A partir d'aquí, si el Barça vol quedar-se els Joaos s'haurà de buscar una sortida als cedits que hi ha repartits per diferents equips com Ansu Fati o Clement Lenglet. Per últim, per fitxar jugadors, caldra que es donin sortides importants. Si el Barça vol fitxar un migcampista potent, haurà de deixar anar algun altre futbolista titular. La prioritat futbolística en aquest mercat d'hivern serà fitxar un migcentre.

Sique Rodríguez

Sique Rodríguez

Director del 'Què t'hi jugues!' de SER Catalunya y de 'El Bar'

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00