Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Xavi, més a prop de continuar?

Al 'Què t'hi Jugues!' expliquem detalls del futur a la banqueta del Barça

Xavi, més a prop de continuar?

Xavi, més a prop de continuar?

12:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713874631757/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La possible continuïtat de l'entrenador del Barça la temporada que ve quedarà definida en els propers dies. La reunió amb el director de futbol, Deco, i el president, Joan Laporta, ja està fixada i allà quedarà definit si la decisió de Xavi d'abandonar el club al final de la temporada queda finalment en res.

Xavi està valorant seriosament la possibilitat de repensar-s'ho i continuar la propera temporada, però serà el club (Laporta y Deco) qui haurà de decidir si pot ser l'entrenador ideal. El president i el director de futbol, després d'acceptar la decisió de Xavi de no continuar, haurien anat a buscar entrenadors com Luis Enrique o Jürgen Klopp, però la situació econòmica del club i contractual dels dos entrenadors ho fa impossible. De qui més s'ha parlat als despatxos del Barça aquesta dies és de Rafa Márquez, sense descartar altres opcions com la de Hansi Flick i ara es podria valorar també la possibilitat d'acceptar la rectificació de Xavi i mantenir-lo per la propera temporada.

Xavi admet que no té cap problema en ser ell qui faci el pas de reconèixer que ha canviat d'opinió, que ara ho veu tot més clar que a finals de gener i que podria dirigir l'equip la temporada que ve si el club ho considera oportú. Entén que va ser ell qui va comunicar la seva dimissió de cara al juny, i ara és normal que si hi ha algun canvi de percepció o de decisió sigui ell qui el comunica. Ell veu necessària la trobada per saber coses com per exemple com quedarà la plantilla de cara a la propera temporada, en quina situació estarà el club per afrontar el mercat a l'estiu...i no es tracta de posar condicions, es tracta de saber amb el màxim detall possible quina serà la situació i quina és la voluntat del club. Xavi ho entén com una conversa natural entre totes les parts perquè es pugui prendre la millor decisió per tots pensant en el bé del Barça.

"És el moment de fer una anàlisi profunda, del bo i el dolent, i sobretot de la plantilla. S'ha de mirar quin entrenador encaixa en aquesta plantilla", ha afirmat Bojan Krkic al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, qui ha continuat: "s'han de posar moltes coses sobre la taula, què s'ha fet bé i què no". Encara sobre el futur de la banqueta del Barça, Marcos López ha destacat: "no es pot ser entrenador del Barça per descarti. Els clubs, quan passen coses així, han d'estar treballant en la successió de l'entrenador des de l'endemà que Xavi anuncia que marxa".

Per altra banda, Lluís Carreras ha posat de manifest al 'Què t'hi Jugues!' la importància de l'estructura esportiva dels clubs i del Barça en particular: "aquesta estructura esportiva és la que ha de tenir clara a on, quan, com, amb qui, i sigui qui sigui, quan vingui, se li ha de dir que el Barça té una manera particular de jugar, i que té jugadors del filial, joves, que ho senten i que han demostrat ser-hi en els pitjors moments".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00