Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Más deportes

Sergio Lozano: "Sempre pensem que l'èxit és guanyar, i molt poca gent guanya"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb Sergio Lozano i Llorenç Tarrés que presenten el llibre 'Goles y cicatrices'

Sergio Lozano: "Sempre pensem que l'èxit és guanyar, i molt poca gent guanya"

Sergio Lozano: "Sempre pensem que l'èxit és guanyar, i molt poca gent guanya"

16:11

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713875100864/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Sergio Lozano, jugador del FC Barcelona de futbol sala, viu aquest any un Sant Jordi especial perquè presenta, juntament amb Llorenç Tarrés, el llibre 'Goles y cicatrices'. El jugador blaugrana s'ha trencat el lligament creuat del genoll quatre vegades i ha viscut processos de recuperacions amb moments molt complicats. Al llibre ha volgut explicar la seva història i intentar ajudar a la gent que pugui estar vivint una situació similar.

"La intenció era que li arribés a la gent", ha afirmat Sergio Lozano al programa especial del 'Què t'hi Jugues!' des del carrer Casp en motiu de Sant Jordi, qui ha afegit: "tot el que surt al llibre és perquè ho penso, i en determinats moments de la recuperació així ho he dit. És humà tenir por, però amb la por no es viu. S'ha d'afrontar i superar. Animo a tots que quan tinguin por ho afrontin".

A més, Sergio Lozano ha reflexionat: "sempre pensem que l'èxit és guanyar, i molt poca gent guanya, no sempre guanyes i no sempre s'està guanyant. Per a mi el fracàs era no recuperar-me de l'operació, i ho he aconseguit". Llorenç Tarrés, periodista i autor del llibre, ha explicat als micròfons de SER Catalunya des del carrer Casp: "costa molt trobar un jugador que s'hagi recuperat de quatre operacions al genoll. En l'aspecte vital i personal, el que li ha passat al Sergio, hi ha molta gent que es pot veure reflectit. És un exemple com a professional, i també com a persona".

Finalment, el jugador del FC Barcelona de futbol sala, Sergio Lozano, ha explicat als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' per què ha decidit plasmar la seva història en un llibre: "a la tercera operació jo em trenco i li dic al doctor, unes quantes vegades, que em retiro i que deixo de jugar. Rebo mil missatges de recolzament i ànims de gent que passa pel mateix, i que em diuen que els serveixo de motivació. Amb tot plegat, se m'acudeix la idea d'escriure un llibre i explicar la meva història".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00