Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Si les alternatives són Márquez o Flick, Xavi em sembla molt millor entrenador"

Al 'Què t'hi Jugues!' Jofre Mateu i Àlex Delmàs analitzen la derrota del Barça al Clàssic contra el Madrid

"Si les alternatives són Márquez o Flick, Xavi em sembla molt millor entrenador"

"Si les alternatives són Márquez o Flick, Xavi em sembla molt millor entrenador"

40:52

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713789503520/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta nit el FC Barcelona ha tancat una setmana negra. Després de l'eliminació de la Champions League amb una derrota contra el PSG a Montjuïc, els de Xavi Hernández han tornat a caure, en aquest cas al Clàssic contra el Real Madrid al Santiago Bernabéu (3-2). I amb aquest resultat el conjunt blaugrana gairebé diu adéu a la Lliga, ja que el conjunt blanc té 11 punts d'avantatge i en falten només 18. Al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat tot plegat amb Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Álvaro Benito.

"Va ser un partit igualat i obert, i s'ha de posar en valor que el Barça acaba marcant dos gols a un camp on el Madrid només n'havia encaixat set", ha deixat clar Àlex Delmàs als micròfons de SER Catalunya, qui ha destacat: "hi ha moments on el Barça pressiona molt bé, els primers 15 minuts, però aquest nivell de pressió és impossible mantenir-lo els 90 minuts. El Barça a vegades peca de no tenir segons de descans".

A més, encara sobre el Clàssic entre el FC Barcelona i el Real Madrid al Santiago Bernabéu, Àlex Delmàs ha posat de manifest: "el Clàssic podria haver caigut de qualsevol costat, però els errors individuals condemnen el Barça, que també li costa gestionar els minuts després del gol". I ha sentenciat, encara sobre l'anàlisi futbolístic del Clàssic: "pel que fa al joc el Barça va perdre un partit que no hauria d'haver perdut per joc, però és el que li està passant al llarg de tota la temporada".

Sobre una de les polèmiques que ha deixat el Clàssic, el penal de Pau Cubarsí sobre Lucas Vázquez, Jofre Mateu ha destacat al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya: "per mi no és penal, però crec que si sóc àrbitre al camp el xiulo. En directe per a mi és penal, però després veus el que fa Lucas Vázquez". I Delmàs ha dit: "per a mi també és penal".

I ara el gran dubte és: què passarà amb Xavi Hernández? Continuarà al FC Barcelona o marxarà, tal com va anunciar fa uns mesos? "El meu escenari ideal seria que Xavi no hagués anunciat que se'n va i voler vendre que tenim un projecte en construcció", ha analitzat Jofre Mateu als micròfons de SER Catalunya, qui ha afegit: "crec que el discurs ha de ser un altre, no pot ser que l'any vinent tornem a vendre que anirem a per tot, amb el que tenim, és que no podem". I Delmàs ha sentenciat: "si les alternatives són Márquez o Flick, Xavi em sembla molt millor entrenador".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00