Sociedad

Marimunt celebra la posada en marxa dels drons per combatre els robatoris a l'Horta

Manel Macarulla, vocal de l'associació veïnal de la partida, tem pels efectes de les gelades que s'han anunciat en els camps de fruiters

Manel Macarulla, de l'associació veïnal de la partida de Marimunt, durant l'entrevista a Ràdio Lleida.

Segueix el canal de la SER a WhatsApp
Hi trobaràs tota la informació, l'esport i l'entreteniment. L'actuialitat del dia i les notícies d'última hora. També els millors videos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Subscriu-t'hi ara

Marimunt celebra la posada en marxa dels drons per prevenir assalts i robatoris a les cases de la partida

20:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000055335/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Lleida

Una de les partides de l'horta que ha volgut passar a l'acció després de l'onada de robatoris que han patit algunes vivendes aquestes últimes setmanes és la partida de Marimunt, que ha organitzat somatents per tal de donar resposta a la demanda de les famílies de posar fi a la inseguretat provocada pels assalts. No obstant, n'han fet dos i no han vist ningú. Al vocal de la Junta de l'Associació de Veïns de la partida, Manel Macarulla, preguntem si veuen que és efectiu fer somatents, tot i que valora com a molt positiu el fet que la Guàrdia Urbana hagi posat en marxa els drons que han de vigilar l'Horta i ajudar a acabar amb els assalts a les cases.

Gelades

La partida de Marimunt és eminentment agrària de fruiter, tot i que cada cop hi guanya més terreny el conreu de cereal. Però si hem de dir a qui afectaria més una gelada prolongada en ple abril... diríem que a la fruita. Que en el cas de Marimunt és eminement perer i pomera.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00