Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Álvaro Benito: "L'ADN crec que ara mateix és més un llast que un motor pel Barça"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la derrota del FC Barcelona al Clàssic contra el Real Madrid amb Álvaro Benito

Álvaro Benito: "L'ADN crec que ara mateix és més un llast que un motor pel Barça"

Álvaro Benito: "L'ADN crec que ara mateix és més un llast que un motor pel Barça"

13:43

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713786819745/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta nit el FC Barcelona ha encaixat una derrota dura contra el Real Madrid al Santiago Bernabéu amb un gol de Jude Bellingham al temps afegit (3-2). Són tres punts que perd el conjunt blaugrana i que fan que s'acomiadi, virtualment de la Lliga. Els de Xavi Hernández estan a onze punts del Real Madrid i només falten 18 punts per disputar-se, així que la Lliga és ja pràcticament impossible. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat el Clàssic i la situació del Barça amb l'analista de la Cadena SER i exjugador del Real Madrid, Álvaro Benito.

"Va ser un paritt molt obert", ha analitzat Álvaro Benito, qui ha afegit: "els dos equips van poder atacar lliurement amb molts espais. Hi va haver poc control i realment podien passar moltes coses. Jo el partit el vaig veure molt igualat". Als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' Álvaro Benito també ha parlat del rendiment del FC Barcelona aquesta temporada: "com no competirà el Barça contra qualsevol equip? Crec que el Barça té una plantilla molt bona i que té un 11 titular que pot competir contra qualsevol".

Tot i això, Benito ha analitzat: "crec que a la Lliga el Barça no ha estat bé, ha tingut moltes lesions, però ha estat per sota del seu nivells. Per jugadors, crec que sempre hi ha un ambient una mica més baix del que hi hauria d'haver al Barça. Quan les coses es torces una mica, tot és pessimisme", ha explicat Benito als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya sobre l'estat d'ànim culer i el pessimisme que l'envolta.

Finalment, Álvaro Benito ha analitzat l'ADN Barça i la importància que aquest té pel club. "Crec que ara mateix l'ADN és més un llast que un motor, sincerament", ha afirmat al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, qui ha detallat: "l'any passat el Barça va guanyar la Lliga basant-se en el tema defensiu i en encaixar poc. La majoria dels equips sempre volen tenir la pilota, però tot portat a l'extrem és dolent. Cada vegada és més difícil sotmetre el rival durant molta estona i a vegades t'has d'agafar al que pots dominar, que és fer bé moltes coses mecàniques".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00