Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!

Real Madrid 3 - 2 FC Barcelona: El Barça perd al Bernabéu i s'acomiada de la lliga

Un gol de Lucas i un altre de Bellingham han donat la volta al marcador i deixen el Barça a 11 punts del Madrid

MADRID, SPAIN - APRIL 21: Ronald Araujo of FC Barcelona reacts at full-time following the team's defeat in the LaLiga EA Sports match between Real Madrid CF and FC Barcelona at Estadio Santiago Bernabeu on April 21, 2024 in Madrid, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images) / David Ramos

FINAL DEL PARTIT. El Barça perd al Bernabéu i s'acomiada de qualsevol opció de lluitar per la lliga.

MINUT 90+1. Gol del Madrid. S'ha acabat la lliga. Marca Bellingham després d'una cabalcada de Brahim, que obre per Joselu, centra al segon pal i l'anglès fusella Ter Stegen amb un tir creuat al segon pal.

MINUT 90. Quatre minuts d'afegit.

MINUT 89. Targeta groga per Cubarsí per tallar un contraatac.

MINUT 87. La ha tingut ara el Madrid. Centrada que rep totalment sol Militao i caça el refús Joselu, però el seu tir des de l'àrea petita marxa al lateral de la xarxa.

MINUT 84. Ho prova ara Fermín després d'una passada filtrada de Gündogan, però Fran Garcia s'anticipa a l'últim moment per evitar el tir.

MINUT 82. Targeta clara a Modric per una falta sobre Joao Félix en un contraatac.

MINUT 78. Salva Ter Stegen!!! Rep Vinicius una pilota llarga a l'esquena de la defensa, encara a Ter Stegen i l'alemany salva obrint els braços i refusant la pilota.

MINUT 75. Remata ara Tchouameni una pilota tova que bloca Ter Stegen. Està ara molt millor el Madrid.

MINUT 74. Groga a Koundé per barallar-se amb Vinicius. El brasiler no ha rebut la groga quan ha estat ell qui inicia la baralla.

MINUT 72. Empata el Madrid. Centra Vinicius, la pilota es passeja per l'àrea i Lucas remata completament sol al segon pal. Cancelo se'l mira i oblida la marca. Gol calcat al de Dembélé a Montjuïc.

MINUT 70. Doble canvi al Madrid, que busca la reacció. Entren Fran Garcia i Brahim per Camavinga i Kroos.

MINUT 68. GOOOOOOOOOOOOOOOL DEL BARÇAAAAAAA! FERMIIIIIIIIIIIIIINNNNNN!!!!! Centrada-xut de Lamine, no arriba a tocar-la Ferran, refusa Lunin i Fermín, que passava per allà, remata com pot la pilota i avança al Barça al marcador.

MINUT 66. La ha tingut Ferran! Mà a mà amb Lunin després d'un contaatac. Ferran trepitja àrea i el seu xut picat marxa llepant el pal. La jugada estava invalidada.

MINUT 64. Doble canvi al Barça. Marxen Lewandowski i Raphinha i entren Joao Félix i Ferran Torres.

MINUT 63. Rematada desviada de Fermín! Centrada de Lamine, mal refús de la defensa i, a la frontal de l'àrea, recull Fermín i xuta desviat.

MINUT 61. El Madrid comença a repartir. Cop de colze de Valverde a Lewandowski i cop de peu de Modric a Pedri sense opció de jugar la pilota. L'àrbitre xiula les faltes però no vol saber res més.

MINUT 57. Pantalla de Rüdiger a Fermín, que cau dins l'àrea i l'àrbitre no assenyala res. El central alemany s'enfada amb el migcentre blaugrana per deixar-se caure.

MINUT 55. Transició ofensiva del Madrid amb un desplaçament llarg cap a Vinicius, Ter Stegen decideix no sortir i entre Koundé i Cubarsí han provocat el mal tir de Vinicius, que marxa desviat.

MINUT 48. Ho prova ara el Madrid. Pèrdua de Cancelo, recuperació de Modric, que connecta amb Bellingham i el seu xut centrat el bloca Ter Stegen en dos temps.

MINUT 47. Primera del Barça! Lamine rep al vèrtex de l'àrea, marxa de Camavinga i xuta amb rosca, però el tir centrat el bloca Lunin sense problema.

MINUT 46. ARRENCA LA SEGONA MEITAT. Hi ha un altre canvi al Barça. Entra Fermín i marxa Christensen. Que algú ens expliqui el canvi.

DESCANS AL SANTIAGO BERNABÉU!

MINUT 45+6. Primer canvi al Barça. Marxa, lesionat, De Jong, i entra al seu lloc Pedri.

MINUT 45+4. A terra De Jong, que s'ha tornat a torçar una altra vegada al turmell en una pilota dividida amb Valverde. Se l'han d'emportar en llitera i el Santiago Bernabéu l'aplaudeix.

MINUT 45+2. Que bé Christensen! Marxaven Vini i Rodrygo sols contra Ter Stegen i quan la pilota li arribava al segon, arriba el danès al tall per darrere.

MINUT 45. Només 4 minuts d'afegit.

MINUT 43. Ho ha intentat ara Modric amb un xut des del semicercle de l'àrea, però ha anat molt tou a les mans de Ter Stegen.

MINUT 39. Un altre córner! Cada córner és mig gol, aquesta vegada Araújo i Koundé no han arribat per molt poc i la pilota s'ha passejat per l'àrea petita del Madrid.

MINUT 35. Groga per Camavinga. Lamine marxava sol contra Lunin i el francès l'ha fet caure en una acció similar a la d'Araújo amb Barcola, però arribaven dos jugadors del Madrid i per això no és vermella.

MINUT 30. GOL FANTASMA PEL BARÇA QUE L'ÀRBITRE NO CONCEDEIX! En un altre córner llençat per Raphinha, Lamine remata d'esperó i Lunin la treu de dins, però no hi ha imatges prou clares per donar el gol.

MINUT 25. L'ha tornat a tenir el Barça de córner! Aqwuesta vegada és Gündogan qui el posa i Lewandowski remata desviat des de la frontal de l'àrea petita.

MINUT 22. Partit molt discret del Barça fins ara, tot i el gol inicial. Tampoc està passant gaire cosa al terreny de joc.

MINUT 17. Gol de Vini Jr. de penal. Lucas Vázquez marxa sense cap problema de Cancelo i, quan Cubarsí es clava, deixa la cama perquè hi hagi contacte. Ter Stegen està a punt d'aturar-lo però no arriba.

MINUT 14. L'ha tingut el Barça! Rep la pilota Lamine a línia de fons i regateja a Camavinga per després posar la pilota direcció àrea petita, però Lunin ha arribat per tallar l'acció.

MINUT 11. Falta molt perillosa a favor del Madrid. Lucas retallava Cancelo que l'ha fet caure amb una puntada de peu a la cantonada de l'àrea. L'ha posat Kroos i Vinícius ha rematat sol, però la pilota marxa desviada.

MINUT 6. GOOOOOOOOOL DEL BARÇA!! GOOOOOL DE CHRISTENSEEEEN! Córner que posa Raphinha tancat al segon pal, Lunin surt a caçar papallones i el Gran Danès salta per sobre de Kroos per enviar-la al fons de la xarxa!!

MINUT 3. Provava el xut VIni Jr. en una transició ràpida del Madrid, però ha arribat Koundé per tapar-lo.

ARREEEENCAA EL PARTIT AL SANTIAGO BERNABÉU!

Xavi, a Movistar+: “Soc positiu perquè vam donar la cara. Hem de recuperar-nos de l'eliminació, els jugadors van estar afectats. Avui tenim una nova oportunitat, però no serà fàcil. Volem dominar i intentar sotmetre al Madrid”.

TAMBÉ TENIM ONZE DEL MADRID! Lunin; Lucas, Tchouameni, Rüdiger, Camavinga; Modric, Valverde, Kroos; Rodrygo, Vini Jr. i Bellingham!

TENIM ONZE DEL BARÇA! Ter Stegen; Koundé, R. Araújo, Cubarsí, Cancelo; Christensen, F. De Jong, Gündogan; Raphinha, Lamine Yamal i Lewandowski!

El Barça visita el Santiago Bernabéu a partir de les 21 h, en un partit en què els blaugrana busquen deixar enrere l'eliminació de Champions i intentar aprofitar la última oportunitat de lluitar per la lliga.

BONA NIT A TOTS I TOTES! ÉS NIT DE BARÇA! ÉS NIT DE CLÀSSIC! ÉS NIT DE MOGUTS!