Fútbol

Míchel Sánchez: "Tenim pressió perquè volem ser a la Champions l'any que ve"

El tècnic tindrà les baixes de Cristhian Stuani i Viktor Tsygankov pel partit de demà a Montilivi, on fa dies que està tot venut

ESPORTS 19/04 AQUI GIRONA

ESPORTS 19/04 AQUI GIRONA

16:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713535616655/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

El Cadis: "És un equip que fa coses bé, amb el Sergio també les feien. Van tenir dos/tres anys molt bons. Amb Sergio la tendència va fer que fos fora, però és un gran entrenador. Ara el Cadis és diferent, però també juguen amb un 4-4-2 i és un equip que ara està en bona dinàmica. Compte amb jugadors perillosos i Juanmi estan en un bon estat de forma i fa gols. Porta quatre porteries a zero en els darrers partits i és un equip molt perillós. Nosaltres haurem de fer un gran partit, ser nosaltres mateixos. En aquestes set jornades, tots els equips es juguen moltes coses. Hem de fer grans trobades per sumar els tres punts".

El Cadis encara no ha guanyat fora: "No són partits trampa perquè sabem la dificultat que té el partit. He vist els seus darrers quatre partits i han jugat bé, amb jugadors que poden fer mal. A l'inici del joc prefereix jugar més en llarg, però són molt bons a la segona jugada i la recuperació de la pilota. Ara, en defensa, estan pressionant més al camp rival. Serà una trobada difícil, ens cal donar la millor versió i necessitarem la nostra gent. Quan hem tingut la gent amb nosaltres és més fàcil fer un bon partit".

La possible convocatòria de Carles Garrido i el filial: "Carles estarà a la convocatòria, és un jugador que té facilitat per fer gols. Ha fet 14 gols en els darrers 13 partits, és un jugador amb enganxada. I davant la possibilitat que Stuani no arribi al partit estarà a la llista. El filial ha millorat, són gent jove i són en una Lliga molt complicada. Tothom, amb el Juvenil, està fent les coses molt bé perquè quan bé els futbolistes es veu que tenen qualitat i una bona dinàmica de treball, que és el més important".

La pressió: "Per mi, nosaltres hem de fer un gran partit per guanyar. Però el més important és el rendiment. La pressió és per a tots dos, però és diferent. Per mi és més complicat jugar per no baixar que per la Champions. Tots dos necessitem els tres punts i, per a nosaltres, és un partit molt rellevant. Hem de mostrar la nostra millor versió".

Montilivi: "No hauríem de notar la diferència de jugar a casa o a fora, hem de ser els mateixos i la mentalitat igual. Al llarg de la temporada hem aconseguit molt bons resultats fora i ara estem en aquest petit sotrac. Demà és a casa i és molt important per donar continuïtat a la posició que estem i fer un pas important per a la classificació per la Champions perquè els rivals hi seran. Si treus el partit endavant és un pas importantíssim. És vital que sumem a casa, però també fos perquè el plus de sumar fora et dona molta energia. El que és important és que demà tinguem un suport incondicional i que tots anem cap a la mateixa direcció. Demostrarem que volem estar entre els quatre primers".

La Champions: "És un somni. Va ser a Montjuïc veient el partit del Barça contra el PSG i és un ambient espectacular. Potser és el millor escenari on un entrenador pot estar i per a mi és un somni que penso que som capaços d'agafar-lo. Per la tele he vist tots els partits, no m'he posat en aquesta situació perquè no està fet, però és un somni especial".

Aspecte mental: "Per mi és clau, no ara sinó com a jugador, entrenador i equip, el tema mental és molt important. Quan tu estàs al davant al marcador no pots pensar a defensar-lo, sinó a seguir jugant de la mateixa manera de sempre. He recalcat als jugadors aquesta manera de fer les coses perquè és com l'equip s'entrena. Quan es prepara una cosa i ho fas segur que estàs a disposició de donar la teva millor versió. Quan penses en el resultat ets fora del joc perquè t'allunyes del present i et poses en una situació que no és real. Per mi és molt important que el jugador vegi que quan està focalitzat en el joc es fa de manera espectacular. La seva millor versió és Champions, però en els darrers partits, especialment fora de casa, no s'ha donat i hem de canviar. La manera de fer-ho és com s'entrena al dia a dia".

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00