Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Gündogan diu la veritat, però ho ha dir al vestidor i no públicament"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la prèvia del Clàssic amb Joan Poquí i Ivan San Antonio

"Gündogan diu la veritat, però ho ha dir al vestidor i no públicament"

"Gündogan diu la veritat, però ho ha dir al vestidor i no públicament"

26:42

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713528721580/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta ha estat una setmana complicada pel FC Barcelona. Dimarts els de Xavi Hernández van quedar eliminats de la Champions League després de perdre 1-4 contra el PSG, però ara ja tenen la mirada posada al pròxim repte: diumenge hi ha un Clàssic al Santiago Bernabéu. Si el conjunt blaugrana perd deixarà la Lliga pràcticament sentenciada, ja que estaria a 11 punts del Real Madrid, però si guanyen entraran a la lluita perquè quedarien a només cinc punts del conjunt blanc. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem fet la prèvia d'aquest Clàssic, com cada divendres, amb Joan Poquí i Ivan San Antonio.

Una de les grans polèmiques de la setmana han estat les declaracions, primer de Gündogan després de la derrota contra el PSG que, preguntat per la jugada on l'àrbitre expulsa a Araujo va dir que "has de tenir clar que arribaràs a la pilota". I ahir Ronald Araujo va respondre: "prefereixo guardar-me el que penso. Tinc codis i valors que s'han de respectar". Al 'Què t'hi Jugues!' Joan Poquí ha opinat: "el que diu Gündogan és molt correcte, tot el que diu és veritat. Ara, això no ho ha de dir públicament, ho ha de dir al vestidor".

Encara en aquest sentit, Ivan San Antonio ha destacat: "a Gündogan li fan una pregunta molt concreta sobre una jugada molt concreta, i ell respon el que li pregunten. M'agrada escoltar que un jugador respon exactament pel que li pregunten". I ha reflexionat: "Gündogan no critica a Araujo, ell fa d'entrenador, és una exposició de fets de la jugada. Em sembla bé que un jugador veterà com Gündogan posi els punts sobre les 'i'".

Finalment, Joan Poquí i Ivan San Antonio també han parlat de les eliminatòries de Champions d'aquesta setmana i han parlat sobre la classificació del Real Madrid, que va guanyar al Manchester City a la tanda de penals. I han deixat clar: "el Madrid es tanca, defensen i ho fan molt bé" i Ivan San Antonion ha sentenciat: "el Madrid en cap moment va voler sortir, però és que això ho fan molt bé".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00