Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Un club de la grandesa del Madrid no pot estar orgullós de classificar-se així"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la classificació del Real Madrid per a les semifinals de la Champions League amb Àlex Delmàs, Aday Benítez i Lu Martín

"Un club de la grandesa del Madrid no pot estar orgullós de classificar-se així"

"Un club de la grandesa del Madrid no pot estar orgullós de classificar-se així"

34:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713441024153/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta nit han quedat definides les semifinals de la Champions League. El Real Madrid serà un dels equips semifinalistes després de superar al Manchester City de Pep Guardiola a la tanda de penals, i s'enfrontarà al Bayern de Munich, que ha eliminat a l'Arsenal. L'altra semifinal la jugaran el PSG i el Borussia Dortmund i els guanyadors d'aquestes dues eliminatòries jugaran la final de la màxima competició europea a Wembley. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat la victòria del Real Madrid als penals contra el Manchester City amb Àlex Delmàs, Aday Benítez i Lu Martín.

"El partit del Manchester City és un caudal ofensiu brutal, és que ho fa tot. Passarà una de cada 20 vegades que en un partit així passi el Madrid", ha analitzat Àlex Delmàs als micròfons de SER Catalunya, qui ha continuat: "el Madrid és un equip que sap competir i canviar la pell en totes les situacions. El Madrid té tants títols i tanta tranquil·litat als partits de Champions, que no té cap situació que li generi un estrés emocional".

En aquest mateix sentit, encara sobre la victòria del Real Madrid als penals contra el Manchester City, Aday Benítez ha analitzat: "el Madrid ahir pateix, però fa una cosa molt bé: sap que amb pilota és pitjor que el Manchester City i ha de defensar com sigui, i ho fa molt bé. Sap que l'única manera de guanyar el Manchester City és menjar-li la confiançar, arribar a penals i llavors al Manchester City li arriben els dubtes".

Una de les imatges del partit va ser quan Bernardo Silva va fallar un dels penals que va llençar el Manchester City, el va tirar pel mig i el va parar Lunin. "Crec que el penal de Bernardo Silva està ben llançat. No era el moment de tirar un penal de Panenka, però tirar-lo pel mig és una decisió perquè el porter es pot tirar o es pot quedar al mig", ha destacat als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya.

Finalment, Lu Martín ha reflexionat: "un club de la grandesa del Madrid no pot estar orgullós de classificar-se per a unes semifinals de la Champions com ho va fer ahir". I Àlex Delmàs, sobre la semifinal entre el Real Madrid i el Bayern de Munich, ha afirmat: "per plantilla el Bayern està igual o fins i tot millor que el Madrid".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00