Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Mariona Caldentey: "No crec que l'eliminatòria contra el Chelsea quedi sentenciada a Montjuïc"

La jugadora del FC Barcelona, Mariona Caldentey, atén al 'Que t'hi jugues!' en la prèvia de les semifinals de la Champions contra el Chelsea

Mariona Caldentey: "No crec que l'eliminatòria contra el Chelsea quedi sentenciada a Montjuïc"

Mariona Caldentey: "No crec que l'eliminatòria contra el Chelsea quedi sentenciada a Montjuïc"

02:54

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713440670314/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça femení encara la recta final de la temporada amb l'objectiu de guanyar els quatre títols possibles. L'equip és a les semifinals de la Champions per sisena temporada seguida i repeteix el rival de la darrera edició: el Chelsea. "Tenim moltes ganes, per fi arriben els partits que a totes les jugadores ens agrada jugar, tenim una setmana neta i hem pogut preparar-nos bé. Amb ganes ja que sigui dissabte i surtin les coses bé", ha explicat Mariona Caldentey al 'Què t'hi Jugues!'.

A diferència de la temporada passada, enguany l'equip haurà de jugar la tornada de les semifinals fora de casa, en concret a Stamford Bridge que promet estar ple de gom a gom. "No crec que l'eliminatòria quedi sentenciada a Montjuïc. Òbviament, és important treure un bon resultat, ja que juguem a casa amb la nostra gent, però al final ha tocat així. La tornada és allà i hem de ser conscients que són 180 minuts i hem d'intentar treure el millor resultat possible, però no crec que pugui sentenciada", ha avisat Caldentey.

El conjunt anglès ha quedat eliminat en les darreres setmanes de la Copa anglesa i la Supercopa. "Vénen de dos resultats difícils i segur que tenen ganes de donar-li la volta, un equip quan està ferit sempre és més perillós. Nosaltres també arribem en dinàmica positiva que ens dóna confiança. Al final és un partit molt important, el que passi abans o després no crec que tingui massa importància", ha advertit la davantera del Barça.

Mariona és una de les jugadores -amb Alèxia Putellas, Lucy Bronze i Gemma Font- que acaba contracte el pròxim mes de juny. "Ara per ara estic tranquil·la i el club també. Hi ha un partit prou important per estar centrats en això i a partir d'aquí ja veurem", ha dit al respecte. La jugadora no té decidit el seu futur i el club ha accedit a deixar-li el seu temps per decidir. Mariona decidirà el seu pensant en aspectes personals, fa gairebé una dècada que està al Barça, i valorant el projecte de club, segons ha pogut saber SER Catalunya.

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00