Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Crec que el Barça passarà, a París va demostrar que pot guanyar al PSG"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la prèvia del Barça-PSG amb José Manuel Lázaro i al Clan amb Lu Martín i Santi Giménez

"Crec que el Barça passarà, a París va demostrar que pot guanyar al PSG"

"Crec que el Barça passarà, a París va demostrar que pot guanyar al PSG"

35:53

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713268736987/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquesta nit el FC Barcelona buscarà les semifinals de la Champions League. Per aconseguir-ho ha de fer bo el 2-3 del partit d'anada a París contra el PSG i, per tant, l'Estadi Olímpic Lluís Companys, que s'omplirà, decidirà un dels quatre semifinalistes de la Champions League. Els de Xavi Hernández tenen les baixes de Sergi Roberto i Christensen, que estan sancionats, i s'espera que Pedri sigui la gran novetat a l'11 blaugrana. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat la prèvia d'aquest partit amb José Manuel Lázaro.

"En dies com avui es fa molt llarga la jornada i la prèvia", ha explicat Lázaro, qui està convençut de les opcions del Barça per aquesta nit: "crec que el Barça passarà avui perquè va demostrar a París que pot guanyar al PSG. La reacció de l'equip i poder remuntar, fa dos anys era impensable".

Amb José Manuel Lázaro també hem parlat de les rodes de premsa de Xavi Hernández i Luis Enrique, especialment l'intercanvi de reflexions abans del partit d'anada al voltant de l'ADN Barça: "els partits comencen a les rodes de premsa. Cadascú juga el seu partit. Crec que Luis Enrique no va voler ofendre a ningú, va començar a jugar el seu partit. Les rodes de premsa donen inici al partit". I ha sentenciat, sobre això: "Xavi ha estat molt bé a les dues rodes de premsa, ha estat molt elegant i intel·ligent".

Un dels grans protagonistes del partit d'aquesta nit serà Dembélé, actualment al PSG i que ja va marcar un gol al partit d'anada. "Dembélé no era una persona fàcil de relació, només es relacionava amb els seus, que era un grup molt determinat", ha explicat Lázaro, qui va ser cap de comunicació del Barça durant 18 anys i qui ha detallat també: "crec que va tenir una certa dificultat per adaptar-se a Barcelona, era una persona que anava molt per lliure i crec que mai es va arribar a adaptar. Griezmann el va ajudar molt, crec que mai va entendre què era el Barça".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00