Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Xavi Hernández: "La clau del partit de demà és ser un equip. És una oportunitat molt gran pel Barça"

Al 'Què t'hi Jugues!' escoltem en directe les rodes de premsa de Xavi Hernández i Pedri González a la prèvia del Barça-PSG, la tornada dels quarts de final de la Champions League

Xavi Hernández: "La clau del partit de demà és ser un equip. És una oportunitat molt gran pel Barça"

Xavi Hernández: "La clau del partit de demà és ser un equip. És una oportunitat molt gran pel Barça"

25:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713186498846/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

És una setmana clau pel FC Barcelona. Els de Xavi Hernández se la juguen demà a la Champions. A tot o res. El conjunt blaugrana arriba amb avantatge després del 2-3 del partit d'anada a París, però demà haurà de rematar la feina a Montjuïc. A la prèvia d'aquest partit important a la màxima competició europea han parlat en roda de premsa Xavi Hernández i Pedri González, unes rodes de premsa que hem escoltat en directe al 'Què t'hi Jugues!'.

"La clau del partit de demà és ser un equip, en atac i en defensa", ha deixat clar Xavi Hernández en roda de premsa, qui ha detallat: "ens hem de deixar la pell i la vida demà per passar a semifinals i això passa per ser un equip, independentment dels noms. Penso que si som un equip tenim molts números per passar a semifinals". El tècnic blaugrana també ha deixat clar que demà imagina un PSG "valent, i més amb la necessitat de guanyar el partit", però ha destacat: "veig un partit molt difícil, i molt igualat, però juguem a casa i és una gran oportunitat. En tenim moltes ganes i estem amb molta il·lusió".

Una de les imatges de l'entrenament del FC Barcelona ha estat la del president Joan Laporta, que ha estat a l'entrenament i ha creuat tot el camp per abraçar a Xavi Hernández. "Laporta és un culer més", ha afirmat el tècnic blaugrana, qui ha continuat: "és un moment molt important pel barcelonisme. Hi torna a haver emoció, il·lusió... notes que és una oportunitat molt gran pel club".

"Demà va de futbolistes, crec que no va d'entrenadors. Hem de preparar-los i que els futbolistes estiguin preparats per passar a semifinals", ha opinat Xavi Hernández, qui ha explicat també com se sent a poques hores d'un partit clau. "Estic bé, molt motivat per demà i molt content d'estar on estem. Estic excitat pel partit de demà i la gent també", ha explicat Xavi Hernández, qui ha deixat clar: "tots els que aniran convocats demà estaran per jugar els 90 minuts. Pedri ha de ser molt important demà. Si Pedri i Gündogan tenen espai i temps, tenim molt a guanyar".

El partit més important de la carrera per a Pedri

A la prèvia d'aquest partit contra el PSG, la tornada dels quarts de final de la Champions a Montjuïc, també ha parlat Pedri González qui ha deixat clar que "és un dels partits més importants de la meva carrera". "És amb el Barça, l'equip dels meus somnis. Espero que en vinguin molts més, però sí que és dels partits més importants de la meva carrera", ha afirmat Pedri, qui ha afegit: "crec que l'afició s'ho mereix, portem molt temps sense brindar-los aquestes nits a Barcelona.

Pedri González ha explicat que ja s'ha oblidat completament de la lesió i que està molt content a Barcelona, a "l'equip dels meus somnis". Sobre les aspiracions del conjunt blaugrana, Pedri ha explicat: "crec que podem aspirar a tot. Hem tingut lesions importants i l'equip s'ha mantingut. Som un equip amb una plantilla molt completa i és el més important, ser un grup, una família i estar units".

I demà, qui és favorit per aconseguir la classificació per a les semifinals de la Champions? "A tot el món li agrada parlar de favoritismes, però crec que som dos equips molt igualats, que busquem una manera de jugar molt semblant. Crec que serà un partit molt bonic per l'espectador i ho farem el millor possible per emportar-nos el partit".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00