Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Política

Trias: "Si guanyem no governarem amb el PSC, si no, ja ho veurem"

L'exalcalde de Barcelona admet que des de Junts no compten amb Aliança Catalana

Entrevista a Xavier Trias a l'Aquí Catalunya

Entrevista a Xavier Trias a l'Aquí Catalunya

33:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713165758078/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Xavier Trias, exalcalde de Barcelona, ha admès en una entrevista al programa Aquí Catalunya que si el partit de Carles Puigdemont guanya les eleccions no governaran amb el PSC, però que si això no passa i Salvador Illa és president no descarten una possible entesa. "A la vida tot pot canviar, tu has d'estar obert a negociar", ha explicat Trias. Amb qui no vol negociar és amb Aliança Catalana, el líder de Junts a l'Ajuntament de Barcelona ha explicat que amb Aliança Catalana "no hi comptem".

Tot i aquestes declaracions sobre el PSC, Xavier Trias ha advertit que si Puigdemont guanya les eleccions i Salvador Illa és president amb els vots d'ERC i dels Comuns faran caure el govern de Madrid. Trias també ha estat molt crític amb Illa i ha dit que el líder del PSC "no té cap mena de credibilitat" i que "no vol que Junts tingui poder, ens volen arraconar de totes totes". I per tot plegat, diu Trias, des de Junts han d'actuar "amb conseqüència". Trias continua molest per l'elecció de Jaume Collboni com a alcalde amb els vots dels Comuns i del Partit Popular.

No a Aliança Catalana

El líder de Junts a l'Ajuntament de Barcelona ha dit que qui intenta vincular Junts amb Aliança Catalana en un escenari de pactes postelectorals ho fa per intentar que Junts "es trenqui una cama". Trias ha dit que "han de ser llestos" i fer amb Aliança Catalana "el mateix que fem amb Vox, no hi comptem".

Xavier Trias presenta el llibre Xavier Trias, en conclusió

Xavier Trias, que tanca les llista de la candidatura de Carles Puigdemont a les eleccions del 12 de maig presenta el llibre Xavier Trias, en conclusió. És un llibre testimonial en què parla, amb la llibertat que confereix la seva retirada definitiva de la primera línia, sobre el passat, el present i el futur de la nostra societat. Des dels inicis al primer catalanisme democràtic fins al "Que us bombin!" sorgit de les entranyes. Xavier Trias revela en una conversa sense embuts ni línies vermelles amb Jordi Cabré, escriptor i nebot del polític barceloní. Al llibre hi ha coincidències i discrepàncies amb Cabré sobre la manera d'entendre la política.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00