Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Xavi: "Si demà guanyem tenim opcions de guanyar la Lliga, si perdem pràcticament estaria sentenciada"

Al 'Què t'hi Jugues!' escoltem en directe la roda de premsa del tècnic blaugrana, prèvia al partit de Lliga al camp del Cádiz

Xavi: "Si demà guanyem tenim opcions de guanyar la Lliga, si perdem pràcticament estaria sentenciada"

Xavi: "Si demà guanyem tenim opcions de guanyar la Lliga, si perdem pràcticament estaria sentenciada"

23:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712923720442/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Demà el FC Barcelona buscarà tancar una setmana rodona. Després de la victòria al Parc dels Prínceps contra el PSG (2-3) al partit d'anada dels quarts de final de la Champions, el conjunt blaugrana buscarà demà una victòria a la Lliga al camp del Cádiz, que s'està jugant la permanència. Amb la mirada posada al partit de tornada de la Champions del proper dimarts, el Barça sap que no pot fallar a la Lliga abans de visitar el Santiago Bernabéu la setmana vinent. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem escoltat en directe la roda de premsa de Xavi Hernández, prèvia a aquest partit contra el Cádiz.

"Demà hem de sortir molt endollats, ens estem jugant el títol", ha deixat clar Xavi Hernández sobre la importància del partit de demà, i ha continuat: "si demà guanyem encara tenim opcions de guanyar la Lliga i en canvi si perdem pràcticament estaria sentenciada pel Madrid".

Demà el Real Madrid juga al camp del Mallorca a dos quarts de set de la tarda, i el FC Barcelona ho farà al camp del Cádiz a les nou de la nit. El que passi a Mallorca pot condicionar l'alineació que farà el tècnic blaugrana? "No, jo ja hauré donat l'alineació", ha deixat clar Xavi Hernández, qui ha detallat: "no variarà res, el que més em preocupa és el cansament i les molèsties. Demà farem un equip per guanyar el partit, perquè la Lliga significa molt per nosaltres. Hem de fer un canvi de mentalitat i deixar la Champions aparcada".

I Santi Ovalle ha preguntat a Xavi Hernández: estàs tornant a gaudir entrenant el Barça? "En molts moments sí, i això abans també em passava", ha reflexionat el tècnic blaugrana en roda de premsa, qui ha afegit: "hi ha hagut molta més tranquil·litat sabent que hi ha data de caducitat. Hi ha hagut molta més tranquil·litat en l'entorn i això és el que ha pesat més. Crec que hem guanyat en tranquil·litat tots plegats i ha anat molt bé. Per això estem on estem ara, si no hagués estat molt difícil".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00