Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Si el Barça fa rotacions ens anirà bé, però el Cádiz pot competir contra qualsevol equip"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb Manuel Vizcaíno, president del Cádiz CF, a la prèvia del partit contra el FC Barcelona

"Si el Barça fa rotacions ens anirà bé, però el Cádiz pot competir contra qualsevol equip"

"Si el Barça fa rotacions ens anirà bé, però el Cádiz pot competir contra qualsevol equip"

11:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712923504518/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Abans de jugar-se la vida a la Champions League dimarts contra el PSG a Montjuïc, demà el FC Barcelona té un partit important de Lliga al camp del Cádiz. El Cádiz s'està jugant la vida a cada partit per aconseguir la salvació, ja que ara mateix estan en zona de descens, a tres punts del Celta de Vigo que és l'equip que marca la permanència. El club cadista ve de guanyar al Granada per la mínima, però necessita els tres punts en la seva lluita per la salvació. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Manuel Vizcaíno, president del Cádiz CF.

"El Cádiz és capaç de competir contra qualsevol equip, ho ha demostrat durant tota la temporada i últimament més", ha deixat clar Manuel Vizcaíno, qui ha continuat: "si el Barça fa rotacions i juga amb els menys habituals, encara que tots són boníssims, no podem dir que ens vagi malament. Però el Cádiz, fins i tot contra els titulars, és capaç de competir contra qualsevol. Estem amb la il·lusió de continuar amb la ratxa positiva".

Per altra banda, el president del Cádiz també ha parlat sobre l'actualitat del FC Barcelona: "Xavi està demostrant que sap tirar endavant amb aquesta personalitat que ja tenia quan era futbolista, i ho fa amb el vent en contra perquè manejar un club com el Barça no és fàcil". I ha destacat al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya: "tots els jugadors del Barça són diferencials i els joves que ha posat Xavi també ho són".

Manuel Vizcaíno, el president del Cádiz CF que juga demà contra el FC Barcelona també ha tingut unes paraules per a Joan Laporta, el president del FC Barcelona. "Som amics des de fa 20 anys, parlem el mateix idioma de futbol i és un referent en com saber manejar situacions com ho va fer en el seu primer mandat", ha reflexionat Vizcaíno, qui ha dit també: "ara ha agafat un Barça en bancarrota i cada any s'inventa coses per continuar tenint un equip competitiu".

Finalment, sobre el futur del Cádiz CF, el president ha deixat clar: "no tingueu cap dubte que ens quedarem a Primera Divisió, el nostre objectiu és lluitar-ho cada temporada. Vam començar molt bé, vam configurar una plantilla més competitiva, però el futbol és el que és, tots competeixen a Europa. És una situació complicada, però estic convençut que ho tirarem endavant".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00