Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Gran part del mandat de Laporta i el futur de Xavi està en joc dimarts"

Al 'Què t'hi Jugues!' fem la prèvia dels partits del Barça contra el Cádiz i el PSG amb Joan Poquí i Ivan San Antonio

"Gran part del mandat de Laporta i el futur de Xavi està en joc dimarts"

"Gran part del mandat de Laporta i el futur de Xavi està en joc dimarts"

26:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712924156344/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El FC Barcelona té per davant una setmana clau. Demà jugarà al camp del Cádiz CF a la Lliga, dimarts té el partit de tornada dels quarts de final de la Champions League contra el PSG a Montuïc i diumenge jugarà el Clàssic tonra el Real Madrid al Santiago Bernabéu. Una setmana, doncs, on el Barça s'hi jugarà la Champions League i la Lliga. Avui al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat tot plegat amb Joan Poquí i Ivan San Antonio.

"Jo estava molt tranquil al partit d'anada perquè tenia assumit que el Barça tenia molt poques opcions", ha dit Joan Poquí, qui ha detallat: "ara ja estic patint perquè veig que hi ha opcions". I Ivan San Antonio també ha afirmat: "ara estic més espantat que a l'anada, però sóc optimista perquè el Barça arriba amb avantatge".

Com s'ha de prendre el Barça el partit de demà al camp del Cádiz, tenint en compte que dimarts se la juga a la Champions contra el PSG? "Depèn del que faci el Madrid abans al camp del Mallorca. Si el Madrid perd o empata sí que s'hauria de prendre el partit d'una altra manera. Si el Madrid treu els tres punts, encara que el Barça guanyi el Clàssic, no veig massa recorregut perquè el Madrid es deixi punts fins a final de temporada", ha analitzat Joan Poquí als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, mentre que Ivan San Antonio ha dit: "crec que demà s'ha de fer descansar a Cubarsí i Lamine Yamal".

"Gran part del mandat de Laporta i el futur de Xavi està en joc dimarts", ha deixat clar Joan Poquí a SER Catalunya, qui ha dit: "tal com està l'eliminatòria després del 2-3 al partit d'anada a París, s'ha de prioritzar el partit de dimarts a Montjuïc contra el PSG".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00