Sociedad

"De l'Albert Folguera he tingut la sort d'aprendre'n molt"

Entrevista a l'Aquí Lleida a Edu Amat, entrenador del Finques Prats Lleida i amb el capità de l'equip, Sergi Duch

Sergi Duch i Edu Amat, del Finques Prats Lleida aquest divendres a l'Aquí Lleida.

Segueix el canal de la SER a WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Subscriu-t'hi ara

Situació del Finques Prats amb Edu Amat i Sergi Duch

26:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000055244/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Lleida

Entrevista a Edu Amat, entrenador del Finques Prats Lleida i a Sergi Duch, capità de l'equip. El Finques Prats Lleida és onzè, en posició de playout, a dos punts del Caldes i a 3 de l'Igualada, que marca la salvació directa. En aquesta entrevista a l'Edu Amat justament a les portes del cap de setmana que l'equip no jugarà després de dos mesos molt exigents, per les diferents competicions en què han jugat, afirma l'entrenador que estar al lloc d'un referent a l'esport lleidatà com l'Albert Folguera no li ha causat més pressió de la necessària. Al contrari. Afirma "He tingut la sort d'estar 5 anys al costat de l'Albert, cada dia, i he tingut la sort de poder aprendre molt" d'ell. I si al final, comparen la seva feina a la banqueta amb la del seu predecessor... "m'ho prenc com una cosa més", tot i que assegura que ni el club ni l'afició li han traslladat cap comparació.

Edu Amat exigent, sí... ho ha de ser

Per a en Sergi Duch, el fet que estiguin a les portes d'un cap de setmana en què no juguen no és motiu per relaxar-se més. "Al final penso que hem tingut una temprada molt exigent, i sí que és veritat que (el cap de setmana de festa) l'aprofitem per desconnectar una mica i també per descansar. Perquè tot i no tenir partit segueix sent una setmana exigent, amb entrenaments diaris. Per tant, el cap de setmana (de festa) l'aprofitem per estar amb la família, els amics i descansar", descartant que també ho aprofitin per sortir de festa. Edu Amat, exigent? "Sí que ho és però un entrenador ho ha de ser i penso que ens porta per molt bon camí".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00