Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Les notes de la victòria del Barça contra el PSG a la Champions (2-3)

Lluís Flaquer posa notes al triomf del FC Barcelona al Parc dels Prínceps contra el PSG, al partit d'anada dels quarts de final de la Champions

Les notes de la victòria del Barça contra el PSG a la Champions (2-3)

Les notes de la victòria del Barça contra el PSG a la Champions (2-3)

02:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712837548756/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El partit d'anada dels quarts de final de la Champions League ha estat pel FC Barcelona. Els de Xavi Hernández han aconseguit un triomf important al Parc dels Prínceps contra el PSG (2-3) amb protagonisme per Raphinha, que ha anotat un doblet, i per a Christensen, que ha marcat el tercer gol que segellava la remuntada. Ara tot es decidirà a Montjuïc, però el Barça ha guanyat el primer duel. Al 'Què t'hi Jugues!' Lluís Flaquer ha posat les notes a aquesta victòria important del FC Barcelona.

Excel·lent: el Barça

"Així, en general. Vàrem dir a la prèvia que el partit serviria per veure en quin punt som. Doncs som en un puntàs. Partit seriós, a l’alçada del que es jugava, deixant en res a Mbappé, sabent patir quan va tocar, aixecant-te després dels dos gols del PSG, controlant les darreres embranzides, amb Xavi encertant en els canvis i la relectura del joc… Just en el moment precís, va aparèixer el Barça excel·lent, amb personalitat, convicció i confiança. Un Barça per a sentir-se, per fi, orgullós a Europa"

Notable: Raphinha

"Que coisa más linda. Un futbolista d’aquells que descol·loca, però que en la nit més important de la temporada va justificar el preu que es va pagar per ell. Dos gols, el segon amb una rematada deliciosa, una capacitat de treball encomiable, picades constants a l’espai… posats a triar un nom propi, la de París va ser la nit de Raphinha, que va triar la nit ideal per estrenar-se com a golejador a la Champions. 60 quilos per un futbolista que marca dos gols fora de casa en uns quarts de la Champions? Ja no ens sembla tan car…"

Progressa adequadament: poder fotre-li una patada als fantasmes

"Estareu amb mi. Hi havia ganes d’una gran nit en un dels grans escenaris europeus. Són ja massa anys col·leccionant fracassos i/o ridículs. Ahir, després del 2 a 1, semblava que hi tornàvem, d’aquí la importància de revifar i acabar guanyant el partit. Cal rematar-ho al partit de tornada, però un partit com el d’ahir permet recuperar prestigi i respecte. Estic convençut que els rivals no miren ara al Barça… com el podien mirar fa només dos dies"

Suspens: la desconnexió post descans

"Saps que a Europa et tocarà patir en molts moments, però els has de saber minimitzar i evitar, per exemple, que en dos minuts et facin dos gols que deixin en res la feinada excel·lent de la primera meitat. Forma part del creixement superar aquests moments, que hem vist en aquests quarts de final que els hi ha passat a molts equips. Sortir massa tous va ser la nota a millorar del partit d’ahir, el suspens és perquè et marquen dos gols i no arriba el tercer de miracle. La part bona, que porta a l’aprovat, és que Xavi va corregir i a partir dels canvis el Barça va renéixer a temps".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00