Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"La clau de la millora del Barça és Pau Cubarsí"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la millora del FC Barcelona al Parc dels Prínceps contra el PSG (2-3) amb Lluís Carreras, Aday Benítez i Jaume Marcet

"La clau de la millora del Barça és Pau Cubarsí"

"La clau de la millora del Barça és Pau Cubarsí"

49:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712837740597/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta nit el FC Barcelona ha tornat a brillar a Europa. Ho ha fet a París després de guanyar 2-3 al Parc dels Prínceps contra el PSG, amb un doblet de Raphinha i un gol de Christensen. Ara, però, el club blaugrana haurà de rematar-ho al partit de tornada que es disputarà dimarts a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, a Montjuïc. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat aquesta victòria important del Barça a Europa amb Lluís Carreras, Jaume Marcet i Aday Benítez.

"Diria que Xavi va fer de Luis Enrique", ha afirmat Lluís Carreras als micròfons de SER Catalunya, qui ha continuat: "Xavi va interpretar el partit que volia. Va poder fer mal on el PSG és molt dèbil, que és al darrere". A més, Carreras també ha analitzat que "el Barça va ser un equip que no va ser previsible, va ser imprevisible, i va funcionar quan ho havia de fer".

Per altra banda, Jaume Marcet ha destacat que "quan veus el Barça que juga i competeix així, és increïble", i ha parlat d'un nom propi del partit: "Cubarsí ahir és clau. Com treu la pilota és bàsic perquè després el Barça pugui arribar". I ha deixat clar: "la clau de la millora del Barça és Cubarsí". I Aday ha afegit que "la claredat del Barça amb sortida de pilota millora molt amb Pau Cubarsí, li dona nivell".

"El Barça va saber patir i això és fonamental", ha dit Aday Benítez als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya sobre la victòria del FC Barcelona al Parc dels Prínceps, i ha afegit: "ara veig un Barça fort, al final has de competir i el Barça ho està fent". I Lluís Flaquer ha destacat: "estic molt content i satisfet perquè era un partit que havia de posar el Barça on està i no sé si, fins a cert punt, ja s'ha acabat la reconstrucció que deia Xavi. I sobretot, tinc la sensació d'orgull pel Barça a Europa, que feia temps que no teníem".

Finalment, Lluís Carreras ha deixat una reflexió en relació al partit que va protagonitzar Kylian Mbappé: "surt molt barat avui en dia ser el millor jugador del món. Des que no ho és Messi, qualsevol pot ser el millor jugador del món".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00