Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!

El Barça assalta París i es fa un lloc a Europa

El doblet de Raphinha i el gol de Christensen donen la victòria al Barça contra el PSG (2-3). Xavi supera Luis Enrique en la primera batalla de l'eliminatòria.

PARIS, FRANCE - APRIL 10: Raphinha of FC Barcelona celebrates scoring his team's second goal during the UEFA Champions League quarter-final first leg match between Paris Saint-Germain and FC Barcelona at Parc des Princes on April 10, 2024 in Paris, France. (Photo by Valerio Pennicino - UEFA/UEFA via Getty Images) / Valerio Pennicino - UEFA

FINAAAAAAL DEL PARTIIIIIIT!!!!!!!!! EL BARÇA ASSALTA PARÍS I GUANYA 2-3!!!!!!!!!!

MINUT 90+2. Mbappé prop ha estat d'empatar el partit. El seu xut, refusat, marxa a córner llepant el pal.

MINUT 90. Quatre minuts d'afegit.

MINUT 88. S'escalfa el partit. Targeta groga a Fermín per protestar una falta sobre Koundé. Beraldo rep també la groga per la falta.

MINUT 88. Targeta groga per Christensen després d'una falta al centre del camp. Es perd el partit de tornada.

MINUT 87. Apreta ara el PSG. Rematada de Dembélé que no arriba Mbappé per empènyer-la amb el cap.

MINUT 85. Carrusel de canvis. Al Barça entra Fermín per Gündogan i pel PSG entra Gonçalo Ramos per Fabian.

MINUT 82. Targeta groga a Cubarsí per agafar Barcola i no deixar-lo passar. Intel·ligentíssim el central amb la falta tàctica.

MINUT 81. 9 minuts pel final i no està passant res, cosa que busca el Barça.

MINUT 77. GOOOOOOOOOOL DEL BARÇAAAAAAA!!!!! CHRISTENSEN!!!!!!!!! Històric. Al primer toc assistia abans Pedri i ara, en el primer toc també, Christensen remata el córner penjat per Gündogan i el Barça remunta a París i es col·loca 2-3.

MINUT 76. A punt Ferran! Passada horitzontal de Joao Félix i Nuno Mendes ha refusat a última hora.

MINUT 75. Doble canvi al Barça. Marxen Raphinha i De Jong. Entren Ferran i Christensen.

MINUT 74. AL PAL DEMBÉLÉ! Recuperació de Vitinha, que prolonga a Dembélé i el seu xut creuat amb l'interior toca la banda externa del pal.

MINUT 73. Ho prova ara Joao Félix des de lluny amb un xut suau que bloca fàcilment Donnarumma.

MINUT 70. SALVA ARAÚJO!!!! Barcola estava sol davant Ter Stegen després d'una passada a l'espai i Araújo arriba a l'últim moment per tirar-se al terra i tapar el tir de Barcola. Providencial l'uruguaià.

MINUT 69. Bloca Donnarumma el xut de la falta de Raphinha.

MINUT 68. Falta clara sobre Lewandowski prop de la frontal de l'àrea. Hauria de ser groga i l'autor és Vitinha, a qui li perdonen l'expulsió.

MINUT 64. Targeta groga a Vitinha en una falta sobre Joao Félix. Vitinha NO estava apercebut, per si algú s'ho pregunta.

MINUT 62. GOOOOOOOOOOOL DEL BARÇAAAAAAA!!!!! RAPHINHAAAAAAA!!!!!! Quina passada de Pedri en la primera pilota que toca. Passada picada que li cau a Raphinha i, de primeres, remata amb el peu esquerre i la clava a l'angle. Empata el Barça i desperta en un moment clau.

MINUT 61. Canvi també al PSG. Marxa Kang-in Lee i entra Zaire-Emery.

MINUT 60. Doble canvi al Barça. Entren Pedri, que torna de lesió, i Joao Félix. Marxen Sergi Roberto i Lamine Yamal.

MINUT 54. Ha tingut el tercer el PSG. Pilota a l'espai per Barcola, remata amb la dreta, toca Ter Stegen i el travesser refusa la pilota a córner.

MINUT 52. Què ha fet Lewandowski? Ha tingut l'empat el polonès en una centrada de Lamine, però Lewandowski, completament sol, calcula malament el salt i refusa la pilota en comptes de dirigir-la a porteria.

MINUT 50. SEGON GOL DEL PSG. GOL DE KANG-IN LEE. Moment dèbil del Barça, que es desfa en cinc minuts. Passada dins l'àrea que rep Kang-in Lee i supera amb la dreta a Ter Stegen. Incomprensible la sortida de la segona meitat.

MINUT 48. GOL DEL PSG. EMPATA DEMBÉLÉ. Es compleix la llei de l'ex. Passada d'Mbappé des de la línia de fons, refusa malament Araújo, li cau a Dembélé, que retalla a De Jong i etziba un potentíssim xut que entra ajustat al travesser. La celebració, amb molta ràbia.

MINUT 47. Primer avís del PSG. Vitinha supera Sergi Roberto amb un canvi de ritme, arriba a la frontal de l'àrea i el seu xut marxa desviat.

ARRENCA LA SEGONA MEITAT! Primer canvi al PSG. Marxa Asensio i entra Barcola.

DESCANS AL PARC DELS PRÍNCEPS!!

MINUT 45+1. Passada llarga a l'esquena de la defensa, Raphinha guanya la cursa, temporitza, i li passa a Lamine que s'equivoca amb el xut. Estava sol Lewandowski al punt de penal.

MINUT 45. Dos minuts d'afegit.

MINUT 42. CUBARSÍ!! La jugada no val, per un fora de joc de tres metres, però Cubarsí ha atrapat el francès, que encarava Ter Stegen, i ha anat a terra perfectament per tapar-li el xut.

MINUT 36. GOOOOOOOL DEL BARÇAAAAA! GOOOOOOOL DE RAPHINHA!! La primera acció que Beraldo no caça a Lewandowski, fa de bolla, obra per Lamine, que la posa amb l'exterior del peu al punt de penal. Donnarumma surt MOOOOOOLT malament i deixa la pilota morta perquè Raphinha la posi al segon pal.

MINUT 34. Targeta groga per Sergi Roberto, que es perdrà la tornada a Montjuïc, per una agafada en un intent de tallar un contraatac parisenc.

MINUT 32. Ha canviat la dinàmica del partit aquests segons 15 minuts. El Barça s'ha fet amb la possessió de la pilota i ara és el PSG qui comença a patir.

MINUT 27. S'ha jugat el penal Cancelo, però era fora de joc. Xut de Kang In Lee que refusa Ter Stegen, Mbappé arriba abans i Cancelo li dona una puntada al turmell del francès amb la sola de la bota.

MINUT 23. Rematada rasa de Raphinha que Donnarumma envia a córner! Una altra ocasió del Barça!

MINUT 20. L'ha tingut LewandowskI! Remat de cap en una mala sortida de Donnarumma que treu sota la línia Nuno Mendes, i en la següent acció Lamine l'envia al lateral de la xarxa.

MINUT 18. Bloqueja Araujo el xut de Nuno Mendes! El lateral del PSG havia fet una gran jugada individual dins de l'àrea, amb sotana inclosa, però l'uruguaià arriba a salvar-la!

MINUT 15. El Barça continua sobrevivint, però el Barça no està malament del tot, tot i que necessita tenir més la pilota.

MINUT 12. Koundé!! Després que li facin una falta sobre Raphinha que l'àrbitre no xiula, Mbappé inicia un contraatac i retalla davant Araujo, però Koundé arriba a tapar el xut del francès. Mentrestant, Raphinha demana aassistència mèdica, però sembla que pot seguir.

MINUT 9. Domini del PSG aquests primers minuts, amb molta més possessió que el Barça, però sense acabar de generar perill.

MINUT 5. L'ha tingut Raphinha! Gran passada en llarg de Ter Stegen, Beraldo se la menja, i el brasiler arriba abans que Donnarumma, que està a punt de fer la de l'expulsió de Valles contra Las Palmas.

MINUT 3. Primeres arribades del PSG. Dembélé encarava Cancelo, però el portuguès li treu la pilota de forma neta.

ARREEEEENCA EL PARTIT AL PARC DELS PRÍNCEPS!!!

Xavi, a Movistar+: “Pressionarem a dalt i defensivament intentarem que el PSG no pugui aprofitar els espais que es generin amb Asensio de fals 9”.

I també tenim ONZE DEL PSG! Donnarumma; Marquinhos, Lucas Hernández, Beraldo, Nuno Mendes; Kang-in Lee, Vitinha, Fabián; Dembélé, Asensio i Mbappé.

Tenim ONZE DEL BARÇA! Ter Stegen; Koundé, R. Araujo, Cubarsí, Joao Cancelo; F. De Jong, S. Roberto, Gündogan; Lamine Yamal, Raphinha i Lewandowski.

Els de Xavi busquen assaltar París a partir de les 21 h, en el partit que suposa la tornada del Barça als quarts de final de la Champions quatre anys després.

BONA NIT A TOTS I TOTES! ÉS NIT DE BARÇA, ÉS NIT DE CHAMPIONS, ÉS NIT DE MOGUTS!!