Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Más deportes

Miguel Induráin: "La Titan Desert és dura i exigent. No hi vaig per competir, hi vaig per gaudir"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb una llegenda del ciclisme espanyol que aquest any competirà per segona vegada consecutiva a la Titan Desert

Miguel Induráin: "La Titan Desert és dura i exigent. No hi vaig per competir, hi vaig per gaudir"

Miguel Induráin: "La Titan Desert és dura i exigent. No hi vaig per competir, hi vaig per gaudir"

07:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712752131887/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem reivindicat la figura de Miguel Induráin, una llegenda del ciclisme espanyol i amb un palmarès enorme en el que hi figuren, entre d'altres, cinc tours de França, però també ha guanyat el Giro o ha estat campió del món. Ara el ciclista navarrès competirà a la Titan Desert, que es disputarà del 28 d'abril al 3 de maig a Marroc, i serà el segon any consecutiu que hi participa. A SER Catalunya hem pogut conversar una estona amb una llegenda del ciclisme espanyol com és Miguel Induráin.

"Al final ens agrada la bici, vam fer un bon grup l'any passat i hi ha els que van a disputar-la per una banda i nosaltres a intentar acabar-la", ha explicat Induráin als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, qui ha bromejat: "al final ens vam liar perquè ens agrada la bicicleta i ja tenim el cap a la Titan Desert". Però ha deixat clar: "no vaig a competir, vaig a intentar gaudir del paisatge, que és diferent al que ens podem trobar aquí. L'any passat era la primera vegada que estava a Marroc i és un esdeveniment dur, exigent i s'ha d'anar preparat. Hi ha sorra, calor, per dormir hi ha els seus inconvenients, però també té les seves coses bones".

El ciclista navarrès ha explicat que per ell l'ambient amb el grup és molt important: "ens agrada la bicicleta i es va fer un bon grup. Els que van a disputar-la van a un altre ritme i la resta ens recolzem: un punxa la roda, l'altre té una averia i intentes ajudar. Allà al desert ens hem de buscar la vida com sigui i això fa tenir una amistat". I ha continuat, encara sobre la relació amb els companys: "cada un en aquest grup som constructors, altres electricistes, cada un té una professió. Ens uneix la bicicleta i Kosner, que ens ha unit al desert per pedalejar una altra vegada junts i amb un equip més gran".

"L'any passat la gent es va motivar moltíssim, va entrenar dur traient hores a la família, a la feina i vam aconseguir acabar tots. Aquest any som més, serà més difícil, pe`ro a veure si entre tots ens recolzem i aconseguim que acabin tots", ha continuat Induráin sobre aquesta edició de la Titan Desert, en la que, igual que en l'edició de l'any passat, l'equip del Kosner-Saltoki Home destinarà una aportació benèfica per la lluita contra la ELA. "Entre tots recolzem aquesta causa que Juan Carlos Unzué està lluitant, i hem de lluitar tots.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00