Salud y bienestar

"El 59% dels vehicles que es venen a Lleida tenen més de 10 anys"

Analitzem el mercat de segona mà a Lleida amb el director comercial de Vehicle d'Ocasió del Grup Optimotor de Lleida, Enric Santacana

Enric Santacana és el director comercial de vehicle d'ocasió del Grup Optimotor de Lleida.

"El 59% de les transaccions de compra-venda de vehicles a Lleida són de vehicles de més de 10 anys", afirma Enric Santacana del Grup Optimotor.

22:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000055018/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Lleida

Assegura Enric Santacana, director comercial de Vehicle d'Ocasió del Grup Optimotor que, d'acord amb unes dades recollides pels concessionaris, a Lleida, al mes de març, el 59% de les transaccions de vehicles -els canvis entre usuaris, el que inclou les vendes per concessionaris i per particulars- van ser de vehicles de més de 10 anys. I culpa d'aquesta situació a la mala planificació en la instal·lació d'"electrolineres" que facin més fàcil el canvi del vehicle de combustió al vehicle elèctric.

Un canvi que a Lleida encara no es veu de forma evident i que Santacana atribueix també al fet que a la ciutat -i a la demarcació- encara no s'ha fet el pas cap a l'establiment de zones de baixes emissions. A partir de l'estiu, que és quan s'hi va comprometre l'ajuntament de Lleida, Santacana es pregunta si això comportarà algun canvi en l'actitud del comprador lleidatà.

En aquest sentit, afirma que al Grup Optimotor, en vehicles de segona mà, cada cop hi ha més oferta de vehicles híbrids, híbrids endollables o elèctrics i que, com a molt, els vehicles que ells venen tenen 7 anys i mig.

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

ENLLAÇ SER: https://www.whatsapp.com/channel/0029Va633PF9WtC4l7XUzh1e

ENLLAÇ SERCAT: https://www.whatsapp.com/channel/0029VaT6K31AzNbyxImqFS2e

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00