Sociedad

Campanya d'Aspros per a un consum responsable de l'aigua

Parlem amb Lourdes Mora, directora de Responsabilitat Social Corporativa de la Fundació Aspros de la campanya "Tanca l'aixeta!"

Lourdes Mora, directora de Responsabilitat Social Corporativa de la Fundació Aspros, ha explicat a Ràdio Lleida els detalls de la campanya "Tanca l'aixeta!"

Segueix el canal de la SER a WhatsApp
on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més. Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp. ENLLAÇ SER: https://www.whatsapp.com/channel/0029Va633PF9WtC4l7XUzh1e ENLLAÇ SERCAT: https://www.whatsapp.com/channel/0029VaT6K31AzNbyxImqFS2e

Subscriu-t'hi ara

Campanya de la Fundació Aspros per divulgar la conscienciació sobre el consum responsable de l'aigua

13:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000055187/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Lleida

La Fundació Aspros, una entitat formada per 1.200 persones i que lluita per aconseguir la igualtat d'oportunitats i la inclusió de les persones amb discapacitat, acaba d'estrenar una nova campanya que implica tota la societat: "Tanquem l'aixeta!". L'objectiu és conscienciar sobre el consum responsable de l'aigua, mostrant aquesta conscienciació a traves dels membres de la fundació. Amb la Lourdes Mora, directora de Responsabilitat Social Corporativa de la Fundació Aspros coneixem els detalls d'aquesta campanya, que inclouen un vídeo que s'està elaborant i que aviat veurà la llum per les xarxes socials.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00