Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Aquesta nit al Bernabéu hi haurà sorpresa tàctica del Manchester City"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la prèvia del PSG - Barça i Real Madrid - Manchester City amb Bojan Krkic, Lu Martín i Manolo Romero

"Aquesta nit al Bernabéu hi haurà sorpresa tàctica del Manchester City"

"Aquesta nit al Bernabéu hi haurà sorpresa tàctica del Manchester City"

24:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712665029830/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Ha arribat l'hora de la veritat. Avui comencen els quarts de final de la Champions amb el Real Madrid - Manchester City i l'Arsenal - Bayern de Munich. Demà serà el torn del Barça, que jugarà a París contra el PSG i també de l'Atlético de Madrid, que rebrà el Borussia Dortmund.

El conjunt blaugrana ha viatjat aquest matí cap a París i ho ha fet amb grans novetats a la llista de convocats. Han viatjat Frenkie De Jong i Pedri, tot i que ho han fet encara sense l'alta mèdica; això sí, la rebran en les properes hores si les sensacions són bones. També ha viatjat Christensen, ja recuperat, i Gavi, que ha viatjat per fer pinya amb l'equip.

Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat la prèvia d'aquests partits amb Bojan Krkic, Lu Martín i Manolo Romero. "En aquests partits la motivació és especial", ha deixat clar Bojan Krkic, qui ha detallat: "què decidirà les eliminatòries. El talent i la inspiració dels futbolistes, a mi no m'agrada parlar de sort". I ha afegit: "és imprevisible saber qui guanyarà el Real Madrid - Manchester City".

Encara sobre aquesta eliminatòria, i més concretament sobre el partit d'anada d'aquesta nit al Santiago Bernabéu, Lu Martín ha deixat clar al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya: "aquesta nit hi haurà sorpresa tàctica al Manchester City". I ha explicat que, els dies de partit, "Pep Guardiola no menja".

Finalment, al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat també el PSG-Barça que es jugarà demà a París. "Tinc la sensació que veurem un bon Barça, que competirà i que té opcions de passar", ha deixat clar Lluís Flaquer als micròfons de SER Catalunya, qui ha afegit: "som davant un partit que ens dirà quin Barça tenim i cap a on anem. Aquestes són les sensacions que trobàvem a faltar, dels partits grans de Champions".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00