Sociedad

"Tots els grups polítics estan d'acord que el centre històric està molt malament... però ningú hi posa remei"

Entrevista a Òscar Lanza, president de la plataforma veïnal Som Veïns del Centre Històric de Lleida

Òscar Lanza, portaveu de la plataforma veïnal del centre històric, Som Veïns.

"Tots els grups polítics estan d'acord que el centre històric està molt malament... però ningú hi posa remei"

22:38

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000055057/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Lleida

Al Centre Històric de Lleida hi ha tres associacions de veïns (Centre Històric, Jaume I i Ereta) i, a més a més, una Plataforma Veïnal que no se sent suficientment ben representada per cap d'aquestes associacions i que té la seva pròpia entitat. La presideix Òscar Lanza que, en aquesta entrevista, mostra el malestar dels veïns i veïnes del barri que representa la Plataforma Som Veïns pel que fa a la manca de convivència amb segons quins col·lectius que viuen al mateix barri. Es queixa del que considera poc interès per part dels poders polítics i també de les institucions públiques per posar remei de veritat a les mancances del centre històric i afirma que "tots els grups polítics estan d'acord que el centre històric està molt malament.. però no hi posen remei". Més oportuntiats per fer-hi equipaments públics, menys delinqüència i major control de l'incivisme son, en essència, les principals reclamacions d'aquest col·lectiu.

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

ENLLAÇ SER: https://www.whatsapp.com/channel/0029Va633PF9WtC4l7XUzh1e

ENLLAÇ SERCAT: https://www.whatsapp.com/channel/0029VaT6K31AzNbyxImqFS2e

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00