Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Frenkie De Jong, a punt per jugar contra el París

L'holandès i Christensen estan per jugar contra el PSG i, si res no canvia, Pedri viatjarà

Frenkie De Jong, a punt per jugar contra el París

Frenkie De Jong, a punt per jugar contra el París

01:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712578616853/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça ha completat el penúltim entrenament abans dels quarts de final de Champions League davant el Paris Saint-Germain. Després de guanyar a Las Palmas en Lliga dissabte passat amb un solitari gol de Raphinha, els deixebles de Xavi han tingut més d'una setmana per a preparar el que és, probablement, el partit més important de la temporada. Per aquest partit vital, la infermeria del Barcelona ha començat a buidar-se i els últims a sortir són De Jong, Christensen i Pedri que podrien tenir minuts per al partit que es disputarà al Parc dels Prínceps. Xavi donarà la llista de convocats demà abans d'agafar l'avió cap a la capital francesa. Frenkie De Jong està bé físicament i a punt per jugar a Paris. Fins i tot està en condicions de ser titular si Xavi ho considera oportú. Christensen també estarà disponible pel partit. En el cas de Pedri cal anar amb més prudència. Possiblement viatgi, però seran les seves sensacions als entrenaments les que marquin si participa o no davant el Paris Saint-Germain.

Perill pels advertits

El Barça haurà d'anar amb compte amb els futbolistes apercebuts. Fins a set jugadors hauran de tenir precaució amb les seves entrades o amb les seves protestes perquè, en cas de veure una groga al Parc dels Prínceps, no podran jugar la tornada a Montjuïc. L'uruguaià Ronald Araujo, el danès Andreas Christensen, el neerlandès Frenkie de Jong, el portuguès João Félix, Lamine Yamal, Sergi Roberto i Ferran Torres són els que es perdrien el duel de tornada en cas de veure una targeta groga. Per últim, el PSG, que no podrà comptar amb el marroquí Achraf Hakimi per aquest motiu, té apercebuts a l'exbarcelonista Ousmane Dembélé, Lucas Hernández, l'eslovac Milan Skriniar i l'uruguaià Manuel Ugarte.

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

Santi Ovalle

Santi Ovalle

Redactor de la sección de deportes que sigue la información del Futbol Club Barcelona en la Cadena SER....

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00