Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"El Barça ha de creure-s'ho; pel PSG ha de pesar que juga contra el Barça i la tornada és a Montjuïc"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la prèvia del PSG-Barça dels quarts de final de la Champions amb Jofre Mateu i Àlex Delmàs

"El Barça ha de creure-s'ho; pel PSG ha de pesar que juga contra el Barça i la tornada és a Montjuïc"

"El Barça ha de creure-s'ho; pel PSG ha de pesar que juga contra el Barça i la tornada és a Montjuïc"

30:36

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712577892811/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquesta setmana el FC Barcelona juga un partit clau a la Champions League: l'anada dels quarts de final contra el PSG al Parc dels Prínceps. A més, també se la juga el Real Madrid, contra el Manchester City al Bernabéu, i la resta d'eliminatòries seran l'Arsenal-Bayern i l'Atlético de Madrid-Borussia Dortmund. Al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat la prèvia d'aquesta eliminatòria amb Jofre Mateu i Àlex Delmàs.

"És una eliminatòria molt oberta i que està molt igualada", ha analitzat Delmàs al 'Què t'hi Jugues!', qui ha detallat: "el Barça arriba en un bon moment i el PSG té la segona pitjor baixa que podria tenir, que és Achraf. Ho veig molt obert i el Barça ha guanyat solidesa en les últimes setmanes. Sóc optimista".

Encara sobre aquesta eliminatòria, Jofre Mateu ha destacat als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya: "crec que el PSG va amb molta confiança i com un equip que sap molt bé a què juga, però ha de pesar que jugues contra el Barça i que la tornada és a Montjuïc. El Barça ha d'anar amb la confiança de creure-s'ho". Tot i això, Jofre Mateu ha alertat: "veig l'eliminatòria complicada, tot i que oberta, perquè se'm fa difícil que el Barça sigui capaç d'aguantar 90 minuts el que faci el PSG".

Per altra banda, Santi Ovalle ha explicat al 'Què t'hi Jugues!' que Frenkie De Jong pot jugar a París, que Pedri, si no canvia res, viatjarà i que Christensen està per jugar. En aquest sentit, Jofre Mateu ha dit que creu que Xavi "posarà a De Jong de titular", mentre que Delmàs ha afirmat: "crec que Christensen serà titular, però Frenkie no".

Amb Jofre Mateu i Àlex Delmàs també hem analitzat una altra de les grans eliminatòries dels quarts de final de la Champions: la que jugaran el Manchester City i el Real Madrid. "Crec que el City està per davant, però és cert que el Madrid a la Champions sempre té un extra", ha analitzat Mateu, qui ha afegit: "crec que el City, sigui contra qui sigui, està per davant". I ha destacat la importància d'un nom propi: "crec que Guardiola té tanta capacitat d'afrontar les eliminatòries per treure avantatge al context, que fa que el City sigui superior".

En aquesta mateixa línia, Àlex Delmàs ha opinat: "jo veig al Manchester City un pèl per sobre del Madrid, però veig difícil que es repeteixi el 4-0 de la temporada passada. Crec que serà una eliminatòria igualada". I què és més factible, que passi el Barça o el Madrid? "Que passi el Barça", ha deixat clar Jofre Mateu als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya. I Bruno Alemany ha sentenciat: "és una eliminatòria complicada pel Manchester City i pel Real Madrid".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00